Δευτέρα, 2 Νοεμβρίου 2015

ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΡΠΑΖΟΥΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΤΡΟΧΟΒΙΛΕΣ

Tην ώρα που κοινωνικές παροχές κόβονται δραματικά η μία μετά την άλλη με την δικαιολογία του μνημονίου, την ώρα που έχει διαλυθεί το Εθνικό σύστημα υγείας με τις ελλείψεις σε αναλώσιμα και προσωπικό να είναι τεράστιες , την ώρα που πολλά σχολεία υπολειτουργούν λόγω έλλειψης δασκάλων και καθηγητών , την ώρα που ο ελληνικός λαός ζει κάτω από πολύ δύσκολες συνθήκες και ετοιμάζονται να του αρπάξουν τα κοράκια τα σπίτια τους με την άρση των πλειστηριασμών .

Η κυβέρνηση της αριστεράς ξοδεύει αρκετά χρήματα για να μην λείψει τίποτα στους λαθρομετανάστες. Στη δημιουργία δώδεκα οργανωμένων, κλειστών και φυλασσόμενων καταυλισμών με τροχοβίλες και κοντέινερς σε 12 σημεία της χώρας προτίθεται να προχωρήσει άμεσα η κυβέρνηση. Αυτό περιλαμβάνει ο σχεδιασμός του υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής για τη δημιουργία των κέντρων προσωρινής υποδοχής προσφύγων των γνωστών και ως hot spots. Όπως αποκάλυψε ο αρμόδιος υπουργός Γιάννης Μουζάλας στην εφημερίδα «Αγορά», ο κυβερνητικός σχεδιασμός προβλέπει τη δημιουργία τριών κέντρων στην Αττική χωρητικότητας περίπου 3.00 ατόμων το καθένα!

Αναλυτικότερα, ο κυβερνητικός σχεδιασμός προβλέπει την άμεση κατασκευή 12 hot-spots, σε

– Αττική: Ραφήνα, Ασπρόπυργο, Λαύριο

– Μακεδονία: Θεσσαλονίκη, Κιλκίς, Καβάλα

– Αιγαίο: Λέσβος (2), Κως, Λέρος, Χίος, Σάμος

Οι ίδιες πληροφορίες από το υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής επισημαίνουν ότι οι συγκεκριμένες περιοχές επιλέχθηκαν με το σκεπτικό ότι βρίσκονται σε λιμάνια και έτσι δεν θα διανύονται μεγάλες αποστάσεις με τα λεωφορεία όταν τα πλοία από τα νησιά φέρνουν τους πρόσφυγες στην ενδοχώρα.

Στόχος του κυβερνητικού σχεδιασμού είναι εκτός από τα τρία κέντρα της Αττικής να δημιουργηθούν και άλλα τρία στην κεντρική Μακεδονία (χωρητικότητας 3.000 ατόμων το καθένα), δύο στη Λέσβο (1.000 και 2.000 ατόμων) και από ένα σε Κω, Λέρο, Χίο και Σάμο για 1.000 άτομα το καθένα.

Σύμφωνα με την «Αγορά» η οποία επικαλείται καλά πληροφορημένες κυβερνητικές πηγές «προτάθηκαν και εγκαταλελειμμένες εκτάσεις που παλαιότερα λειτουργούσαν ως παιδικές κατασκηνώσεις ενώ η σκέψη για αξιοποίηση του στρατοπέδου «Στρατηγού Λίοση» στα Λιόσια εγκαταλείφθηκε καθώς χρειάζονταν τουλάχιστον 2 εκ. ευρώ εκατομμύρια ευρώ για την ανακατασκευή και επαναλειτουργία του».

Ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής αποκάλυψε, επίσης, στην «Αγορά», πως σε ό,τι αφορά τα νησιά θα υπάρχουν κάποιοι αρχικοί χώροι τα λεγόμενα «Rest Points» όπου οι πρόσφυγες θα μεταφέρονται αμέσως μετά την αποβίβαση ή την περισυλλογή τους από τις βάρκες.

Εκεί θα τους παρέχεται τροφή, ένδυση και πρώτες βοήθειες. Σε λίγες ώρες με λεωφορεία θα μεταφέρονται στους καταυλισμούς υποδοχής και φιλοξενίας όπου θα βρίσκονται υπό φύλαξη και δεν θα υπάρχει καμία δυνατότητα εξόδους η απομάκρυνσης.

Οι πρόσφυγες άμεσα θα περνούν από τη διαδικασία των συνεντεύξεων και της ταυτοποίησης από μικτά κλιμάκια της Frontex, του ΟΗΕ και άλλων διεθνών οργανισμών και θα ακολουθεί η διαδικασία της δακτυλοσκόπησης.

Θα απαιτούνται από 48 έως 72 ώρες για να εξακριβωθεί ποιοι δικαιούνται άσυλο ώστε εντός 10 ημερών να προωθούνται σε χώρες προορισμού που οι ίδιοι επιθυμούν.

Υ.Γ. 1 Ότι οι περισσότερες Ευρωπαϊκές  χώρες έχουν κλείσει και θωρακίσει τα σύνορά τους βέβαια έμεινε ασχολίαστο!

Υ.Γ 2 Το συμπέρασμα που βγάζουμε είναι ότι όλοι εδώ θα μείνουν , καντάτησαν την Ελλάδα βόθρο της Ευρώπης

Υ.Γ. 3 Βέβαια όποιοι κάτοικοι αντιδράσουν θα θεωρηθούν ακραίοι φασίστες και υποκινούμενοι από την Χρυσή Αυγή

πηγη:ethnikismos.net

1 σχόλιο:

tasos2222 είπε...

ΞΥΠΝΗΣΤΕ....ΔΕΝ ΚΑΤΑΡΡΈΟΥΝ ΟΤΑΝ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΕΝΟς ΣΑΠΙΟΥ ΛΑΟΥ....ΚΑΘΩΣ το σάπιο 99% των πολιτών , έχουν τα καθάρματα αποδεχθεί ( και συνεχίζουν τα τομάρια να αποσιωπουν και να αποδέχονται) την την εσχατη προδοσία την οποία οι πολιτικοι (απ την έδρα της βουλής), έντιμα, ανακοίνωσαν απ το 2011 οτι διεπραξαν...ΕΝΩ, ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΟΥς ΚΑΤΑΛΥΣΗς ΤΟΥ .ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟς ΚΑΙ ΚΑΤΟΧΗς . ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΟΤΑΝ ΑΠ ΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΗς ΒΟΥΛΗς ΕΧΕΙ με ταυτόχρονη παράλειψη διώξεων ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ , ΤΟΤΕ ,ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 40 ΠΚΔ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 120 ΤΟΥ ΣΥΝΤΆΓΜΑΤΟΣ ΥΠΟΧΡΕΟΥΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ οι πολίτες, ενώπιον ανακριτικού υπαλλήλου, 1) ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ(φανερά και όχι σιωπηρά) ΜΕ ΔΙΚΟΓΡΑΦΟ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 120 , 2) να ζητήσουμε ( γραπτώς και ενόρκως επίσης) τα όπλα και το εθνόσημο . 3) Να αποκαλύψουμε ενόρκως ότι ισχύει δικογραφία εσχάτης προδοσίας εις βάρος των πολιτικών 4)ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΟΥΜΕ όλους τους πολιτικούς για κακούργημα , δόλο και συνέργεια σε γενοκτονία, επίσης και τον κάθε υπεύθυνο για κακουργηματική παράληψη διώξεων δικογραφίας εσχάτης προδοσίας που ισχύει εις βάρος 173 βουλευτών -υπουργών , απ τις 24\11\2011 , 5)να πάρουμε (ο π ω σ δ ή π ο τ ε )επικυρωμένο αντίγραφο των όσων καταγγείλαμε- καταθέσαμε (το επικυρωμένο αντίγραφο , είναι ΠΑΝΙΣΧΥΡΗ δικαστική εντολή οπου η οποία , έκτοτε μας προστατεύει νομικά αλλα και ουσιαστικά . 6) να κοινοποιήσουμε παντού (σε όσους πολίτες συγκάλυψαν την προδοσία και καταπάτησαν το σύνταγμα και ιδίως να ενημερώνουμε επισήμως όλες τις κρατικές υπηρεσίες κοινοποιώντας τους το επικυρωμένο αντίγραφο ...https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10200775518050203&set=a.1303244981119.2039806.1230303395&type=1&theater