Δευτέρα, 3 Απριλίου 2017

ΑΛΗΘΕΙΑ, ΠΩΣ ΘΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΚΑΘΕ ΛΟΓΗΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΤΟ ΑΥΡΙΑΝΟ ΕΘΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ;


Γράφει ο Αντίοχος

Με την ευκαιρία, θα απαντήσω σε κάποιον καλόπιστο φίλο που προσφάτως μου έθεσε το εξής εύλογο ερώτημα: «αν θελήσει ο λαός κι έρθει η εθνική διακυβέρνηση, πως θα αντιμετωπίσετε τους κάθε λογής κομμουνιστές, που θα σας κάνουν ανελέητο πόλεμο σ’ όλα τα επίπεδα, από τα σαλόνια των ΜΜΕ μέχρι τα πεζοδρόμια; Θα τους θέσετε εκτός νόμου και θα τους στέλνετε για… παραθερισμό στη Γυάρο και την Μακρόνησο, κι όποιος υπογράφει «δήλωση μετανοίας» θα επιστρέφει, θα φτιάξετε ψευτο-ΚΚΕ και ψευτο-Ριζοσπάστη όπως ο Μανιαδάκης, για να τους δημιουργήσετε σύγχυση, θα τους κρεμάσετε (ανάποδα) στην πλατεία Συντάγματος και στις υπόλοιπες πλατείες της χώρας, θα τους απελάσετε στο εξωτερικό, ή θα κάνετε συνδυασμό όλων των παραπάνω, κατά περίπτωση;».

Θα τους στείλουμε το… ΣΔΟΕ!

Απάντηση: Δε θα κάνουμε τίποτα απ’ αυτά που αναφέρονται στο ερώτημα, αλλά κάτι πολύ… αποδοτικότερο: θα τους στείλουμε το… ΣΔΟΕ – και σ’ αυτούς και στους υπολοίπους του… συνταγματικού τόξου! Διότι, ως γνωστόν, το ενιαίο ΚΚΕ είχε πάντα μεγάλη περιουσία. Ειδικά μετά την μεταπολίτευση, που… έβρεχε κόκκινα δολάρια… διεθνιστικής αλληλεγγύης από τη Μόσχα, η κομματική περιουσία έγινε αμύθητη. Και οι «Έλληνες» κομμουνιστές δεν ήταν σαν τους άλλους ανά την Ευρώπη, που όσα έπαιρναν τα ’ριχναν στην προπαγάνδα –γι’ αυτό και χρεοκόπησαν κι εξαφανίστηκαν από τον πολιτικό χάρτη μετά την κατάρρευση του «υπαρκτού». Πέντε έριχναν στην προπαγάνδα και ενενήντα πέντε στις… επενδύσεις, σε κάθε είδους καπιταλιστική επιχείρηση. Επειδή όμως δεν μπορούσε να φαίνεται το κόμμα ως ιδιοκτήτης, εμφάνιζαν ως τέτοιον κάποιον αχυράνθρωπο, που απλώς διηύθυνε την επιχείρηση. Αλλά, σε κάθε διάσπαση, οι επιχειρήσεις πήγαιναν όπου πήγαινε και ο εικονικός ιδιοκτήτης τους, με αποτέλεσμα, το ΚΚΕ κι όλες του οι διασπάσεις (ΣΥΡΙΖΑ, αριστεριστές) να είναι κάτοχοι επιχειρήσεων – με το ΚΚΕ να διατηρεί σήμερα την μερίδα του λέοντος!

Φάμπρικα κονόμας με ακίνητα και ΜΚΟ!

Επιπροσθέτως, το ΚΚΕ εξακολουθεί ακόμα και τώρα να κληρονομεί ακίνητα από διαθήκες κομμουνιστών, κι όπως βεβαιώνουν οι… κακές γλώσσες, έχει φτάσει στο σημείο να είναι ο δεύτερος ιδιοκτήτης ακινήτων στη χώρα, μετά την Εκκλησία! Οι δε υπόλοιποι, βρήκαν άλλη «αγελάδα» να… αρμέγουν – τους Σόρος και CIA: μέσω των διαφόρων ΜΚΟ που έχουν στήσει!

Στη χλεύη του λαού!

Για να μην πολυλογούμε, λοιπόν, τα «μαύρα» λεφτά είναι πολλά κι όταν γίνει έλεγχος των οικονομικών τους θα αποκαλυφθούν πράματα και θάματα (γι’ αυτό άλλωστε και τον απεύχονται, όπως ο διάβολος το λιβάνι…). Από κει και πέρα, τα υπόλοιπα, θα τα τακτοποιήσει η πραγματικά ανεξάρτητη δικαιοσύνη, όπως προβλέπεται. Κι αν –παρά τις φοβερές αποκαλύψεις που θα γίνουν- εξακολουθήσουν να υπάρχουν και κάτι λίγοι κομμουνιστές, απλά θα τους παραδώσουμε στην… χλεύη του ελληνικού λαού!     

Πηγη:http://ethnikismos.net

Δεν υπάρχουν σχόλια: