Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2016

ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ…!ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΜΑΣ! ΞΥΠΝΗΣΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΗΡΑΝ ΑΓΡΙΑ ΣΤΗΝ ΚΡΑΝΑ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ! «ΔΙΩΞΑΝ 30 ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΧΩΡΑΓΑΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΧΩΡΑΝΕ ΤΑ ΛΑΘΡΟΟΠΟΥΛΑ» (ΒΙΝΤΕΟ)

Κατάληψη στα σχολεία, όπου πρόκειται από την ερχόμενη Δευτέρα να ξεκινήσουν μαθήματα τα 90 λαθρόπουλα που φιλοξενούνται στις Θερμοπύλες, αποφάσισαν γονείς μαθητών των σχολείων που έχουν επιλεγεί για τη φιλοξενία των λαθροόπουλων καθώς δηλώνουν αιφνιδιασμένοι από αυτές τις αποφάσεις και σημειώνουν πως δεν υπήρξε ουσιαστικός διάλογος από τους επιτελείς της εκπαίδευσης.

Τα σχολεία που έχουν επιλέγει είναι το Δημοτικό Σχολείο και το Γυμνάσιο Μοσχοχωρίου και το 6o Δημοτικό σχολείο της Λαμίας. Στα σχολεία οι γονείς είναι ανάστατοι και υποστηρίζουν ότι βρέθηκαν προ τετελεσμένων γεγονότων χωρίς να ερωτηθούν.

Το απόγευμα της Πέμπτης έγινε Γενική Συνέλευση των γονιών στο 6o Δημοτικό σχολείο της Λαμίας, όπου κλήθηκαν οι αρμόδιοι παράγοντες της εκπαίδευσης και επικράτησε αναστάτωση, αφού οι γονείς επιτέθηκαν φραστικά στον Διευθυντή του σχολείου, αλλά και τον Διευθυντή της περιφερειακής Εκπαίδευσης.


lamiareport.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια: