Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2016

Περισσότερες από 3 εκατομμύρια γυναίκες στην Σαουδική Αραβία δεν έχουν ταυτότητα! Φυσικά μούγκα οι φεμινιστικές οργανώσεις του Σορός!

Η Σαουδαραβική κυβέρνηση ανακοίνωσε πως πάνω από 3 εκατομμύρια γυναίκες δεν διαθέτουν δελτίο ταυτότητας.

Σύμφωνα με την είδηση από το IFP,ως βασική αιτία για αυτό αναφέρεται πως είναι το ότι δεν υπάρχουν ειδικά μέρη τα οποία να ετοιμάσουν δελτία ταυτότητας για γυναίκες, ενώ είναι επίσης γνωστό πως μέχρι το 2004 στις γυναίκες δεν δίνονταν καθόλου δελτία ταυτότητας και οι γυναίκες αρχικά καταγράφονταν στην ταυτότητα των πατεράδων τους και εάν παντρευόταν στην ταυτότητα των αντρών τους με βάση τους νόμους του Κορανίου.

Ο θρησκευτικός αξιωματούχος της Σαουδικής Αραβίας σεΐχης Αμπντουλαζίζ Μπιν Αμπντουλλάχ δηλώνει πως καθώς είναι απαγορευμένο οι γυναίκες να δείχνουν το πρόσωπο τους, οι γυναίκες δεν μπορούνε να έχουν  ταυτότητες.

Το υπουργείο Εσωτερικών της χώρας για να λύσει το πρόβλημα, σχεδιάζει να δώσει στις γυναίκες δελτία ταυτότητας που θα έχουν μόνο δακτυλικά αποτυπώματα.

Σχόλιο: Καταλάβατε την πρεμούρα των αριστεροδεξιοπροοδευτικών θιασωτών της πολυπολιτισμικότητας; Θέλουν να ανεβάσουν σε τέτοια υψηλά επίπεδα την κοινωνία μας! ΕΕΕ εμείς οι κακοί φασίστες κακώς τους χαρακτηρίζουμε ως χρήσιμους ηλίθιους και πόρνες του συστήματος αφού θέλουν και επιδιώκουν μόνο την ΠΡΟΟΔΟ...

ereunalogos πηγή εδώ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: