Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2016

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ!!! ΤΑΡΑΞΕ ΞΑΝΑ ΤΑ ΝΕΡΑ ΣΤΟ ΕΥΡΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΣΥΝΑΔΙΝΟΣ. Εκδήλωση για τις Τουρκικές θηριωδίες στην Κωνσταντινούπολη, μέσα στο ανθελληνικό ευρωκοινοβούλιο. ΒΙΝΤΕΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤAZΟ ευρωβουλευτής του Λαϊκου Συνδέσμου Χρυσή Αυγή,  Στρατηγος Ε.Συναδινός στο πλαίσιο επίσκεψης μελών και φίλων της Χρυσής Αυγής στο ευρωκοινοβούλιο, διοργάνωσε εκδήλωση για τα Σεπτεμβριανά, μέσα στις εγκαταστάσεις του Ευρωκοινοβουλίου.

Την νύχτα της 6ης Σεπτεμβρίου 1955, μια στρατιά 100000 κρατικών και παρακρατικών εισήλθε στην Πόλη, γράφοντας μια ακόμη μελανή σελίδα στην σύγχρονη ιστορία. Τα στίφη των Βαρβάρων σε ένα πρωτοφανές πογκρόμ κατέστρεψαν με αγριότητα καταστήματα Ελλήνων, και ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου όποιον Έλληνα έβρισκαν στον δρόμο τους. Οι καταστροφές στις περιουσίες των Ελλήνων ήταν ανυπολόγιστες ενώ από την οργή των Μογγόλων δεν γλύτωσαν ούτε ιερά κειμήλια του ελληνισμού. Επρόκειτο για μια «αυθόρμητη» πράξη αντεκδίκησης σε μια προβοκατόρικη βομβιστική επίθεση, κατά της  φερόμενης ως οικίας του μουσταφά Κεμάλ στην Θεσσαλονίκη, οι οποία προκάλεσε μικροφθορές στο κτήριο. Το κράτος του Μεντερες σε αγαστή συνεργασία με το βαθύ Κεμαλικό κράτος, προέβη στη συνέχεια σε εκτοπισμούς ελληνικών πληθυσμών ολοκληρώνοντας το σχέδιό τους, για αποδεκατισμό των Ελλήνων της Πόλης.

Είναι η πρώτη φορά που Έλληνας ευρωβουλευτής διοργανώνει τέτοιου είδους εκδηλώσεις στην Ευρωβουλή. Αποδεικνύοντας, ότι χρειάζεται ένας Στρατηγός για να μπουν τα πράγματα στη θέση τους. Ηταν μία εκδήλωση ιστορικής σημασίας, η οποία ανέδειξε τις Τουρκικές θηριωδίες κατά του ελληνικού πληθυσμού της Πόλης.

 Η σημασία μιας τέτοιας εκδήλωσης στο φιλοτουρκικό άντρο των ξένων τοκογλύφων , σε μία ευαίσθητη περίοδο για τα εθνικά θέματα είναι τεράστια.  Με τις ενταξιακές διαπραγματεύσεις της Τουρκίας να βρίσκονται σε εξέλιξη, και τον ρόλο της Τουρκίας, ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΜΕΝΟ, λόγω των γεγονότων στην Μ.Ανατολή και το λαθρομεταναστευτικό, τέτοιου είδους εκδηλώσεις καταδεικνύουν, την διαχρονικά εγκληματική δράση του Τουρκικού Κράτους, και υπενθυμίζουν στους Ευρωπαίους ότι η Τουρκία ΟΥΔΕΠΟΤΕ τήρησε τις δεσμεύσεις της έναντι στην Διεθνή Κοινότητα, ότι γι αυτήν η έννοια των ανθρωπίνων δικαιωμάτων είναι εντελώς σχετική και ότι η Τουρκία δεν είναι υπό καμία έννοια Ευρωπαϊκό κράτος.
Ομιλητής στην εκδήλωση ήταν ο Στρατηγός X. Βολώσης, Η Εξέγερση Ελλήνων εξασφάλισε ολόκληρη την εκδήλωση και σας την παρουσιάζει (την επεξεργασία του βίντεο επιμελήθηκε ο συναγωνιστής Pellagi).


Στο περιθώριο της εκδήλωσης, οι φίλοι και τα μέλη, της Χρυσής Αυγής είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με αξιωματούχο του ευρωκοινοβουλίου στον οποίο εκδήλωσαν την αγανάκτηση τους, για τον οικονομικό στραγγαλισμό της πατρίδας μας, και για την τοκογλυφική συμπεριφορά των Ευρωπαϊων «εταίρων». Επίσης στηλίτευσαν την μεροληπτική, σε βάρος της Χρυσής Αυγής συμπεριφορά των Ευρωπαίων, και κατήγγειλαν την κατάφορη παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων της ηγεσίας της Χρυσής Αυγής, και όχι μόνο, από τις Ελληνικές αρχές.


Η διακόσμηση στον διάδρομο εξωθεν των γραφειων των ευρωβουλευτών της ΧΑ


Ελληνική σημαία, μαίανδρος και η Αγ. Σοφιά όπως πρέπει ΧΩΡΙΣ ΜΙΝΑΡΕΔΕΣ

Η Χρυσή Αυγή είναι το μοναδικό ελληνικό κόμμα στο Ευρωκοινοβούλιο που διοργανώνει τέτοιου είδους εκδηλώσεις, την ίδια στιγμή που οι υπόλοιπες πολιτικές δυνάμεις της χώρας συναγωνίζονται στην ανθελληνική και προδοτική συμπεριφορά  διοργανώνοντας εκδηλώσεις για τα δικαιώματα της «Τουρκικής μειονότητας» (ετσι ονομάζουν την μουσουλμανική μειονότητα) στην Θράκη. Παρά την σφοδρή πολεμική που δέχεται, παρά τον αποκλεισμό της από τα καθεστωτικά ΜΜΕ, συνεχίζει να προασπίζει τα συμφέροντα της Ελλάδας, και να καταγγέλλει τους εχθρούς του έθνους.


Δεν υπάρχουν σχόλια: