Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2016

Με ποίο δικαίωμα, το ΚΚΕ αρνείται τόσα χρόνια τον οικονομικό έλεγχο του;;; Γιά πέστε μας, γιατί δεν τολμούν ποτέ, να το ακουμπήσουν;;;

Έως πότε, θα θεωρείται τάχα το ΚΚ€, ως η..."ΙΕΡΗ ΑΓΕΛΑΔΑ";;;) Μία από τις μεγαλύτερες πολιτικές συντριβές της μεταπολιτεύσεως, υπέστη το ΚΚ€  κατά τη διάρκεια της εξετάσεως του οικονομικού του διαχειριστού, στην εξεταστική επιτροπή της Βουλής, για τα δάνεια των κομμάτων.

Οι θλιβερές παλιοφυλλάδες, δεν είπαν τίποτε απολύτως, όπως και τα βοθροκανάλα. Γιατί όμως τόσες δεκαετίες, όλοι αυτοί προστατεύουν τόσο ζεστά το ΚΚ€;Μέσα σε λίγα λεπτά της ώρας, η 'Χ.Α.' δια του βουλευτού Βοιωτίας Ευάγγελου Καρακώστα, κατέδειξε σε ολόκληρο τον ανυποψίαστο & ανέκαθεν απληροφορητό  Ελληνικό Λαό, πως το ΚΚΕ χρωστά εκατομμύρια ευρώ (!!!) σε τράπεζες, αφού δανειζόταν με εγγύηση την κρατική χρηματοδότηση, όπως έκαναν (βεβαίως-βεβαίως!) το ΠΑΣΟΚ, η ΝΔ και ο Σύριζα...


Επιπρόσθετα, αρνείται λυσσωδώς οποιονδήποτε έλεγχο του ΣΔΟΕ στα οικονομικά του, ενώ ο έλεγχος ορκωτών λογιστών τα έτη 2010-11, ανέδειξε πλήθος παρανομιών, με μη θεωρημένα κουπόνια και κρατικές επιχορηγήσεις, για «επιμορφωτικούς σκοπούς», για τις οποίες δεν υπάρχει το παραμικρό παραστατικό!

Ο εκπρόσωπος του ΚΚΕ, (ο αιώνιος αποτυχημένος υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων του κόμματος, ο κ.Σοφιανός), αρνήθηκε να απαντήσει σε όλα τα ερωτήματα που τέθηκαν, από τον βουλευτή της 'Χ.Α.', με κυριότερα εξ αυτών το σκάνδαλο της παρανόμου πωλήσεως του '902', τις  απολύσεις εργαζομένων από τις κομματικές επιχειρήσεις, δίχως εννοείται να τους αποδοθούν, ούτε δεδουλευμένα, ούτε και αποζημιώσεις, τον αριθμό των ακινήτων (...) που διαθέτει το ΚΚΕ και πόσο ΕΝΦΙΑ πληρώνει (ΑΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ...) και τέλος τι κρύβει το ΚΚΕ και ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΠΑΝΤΑ τον έλεγχο του ΣΔΟΕ, στα κομματικά του ταμεία!

Ιδού και το βίντεο που το ΚΚ€ κατάφερε να "εξαφανίσθει" από παντού! Η σχεδόν απο παντού... Ακούστε προσεκτικά, όσα αναδημοσίευτα λέγονται!  (και τα κόκκινα κεφάλαια της Ελβετίας...)

Καλή παρακολούθηση!


"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια: