Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2016

Η ΒΙΕΝΝΗ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΤΕ “ΙΝΣΤΑΜΠΟΥΛ”(Βίντεο)O ηγέτης του αυστριακού κόμματος της ελευθερίας Heinz-Christian Strache (αριστερά), με έντονα αντί-ισλαμικές τάσεις αγανακτισμένος με την πολιτική της Μέρκελ με το λαθρομεταναστευτικό δήλωσε με οργή χαρακτηριστικά ότι η Βιέννη δεν θα γίνει Ισταμπούλ και επισήμανε την απειλή εμφυλίου πολέμου και εσωτερικής καταστροφής με την συνεχιζόμενη ροή μουσουλμάνων λαθρο.


O Heinz-Christian Strache δήλωσε ότι η Μέρκελ είναι η «πιο επικίνδυνη γυναίκα της Ευρώπης» καταγγέλλοντας όλη την λαθρομεταναστευτική πολιτική της Γερμανίας που οδηγεί στην διάλυση της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Ο εν λόγω πολιτικός προκάλεσε έντονες αντιδράσεις από ένα πανό που ανάρτησε όπου έγραφε εκτός από την φράση «η Βιέννη δεν θα γίνει ποτέ Ισταμπούλ» και την φράση «ο Θεός να μας φυλάξει».


Η φράση αυτή έγινε αιτία να τον χαρακτηρίσουν ότι εκμεταλλεύεται το θρησκευτικό συναίσθημα για να υποστηρίξει τις απόψεις του.

Αλλά οι πιο έντονες αντιδράσεις προήρθαν από ένα μείγμα μουσουλμάνων και δήθεν προοδευτικών στοιχείων που τον κατηγόρησαν όπως συνήθως συμβαίνει σε αυτές τις περιπτώσεις για ρατσιστή φασίστα, και όλα αυτά τα «ωραία».

Ο ίδιος απάντησε στις κατηγορίες ότι ζει σε μια χώρα χριστιανική και δεν είναι δυνατόν έξωθεν παράγοντες να αλλάξουν την ταυτότητα της.

Και να καταλάβουμε που οδηγεί αυτή η κατάσταση με την συνεχιζόμενη εισβολή τον λαθρο δείτε και το παρακάτω χαρακτηριστικό βίντεο όπου ένας μουσουλμάνος στην Σουηδία δεν διστάζει να χαρακτηρίσει μια Σουηδέζα πόρνη επειδή του … πήρε την σειρά σε μια θυρίδα, αν είναι δυνατόν.


Στο Wabern Hesse έγινε άλλο ένα χαρακτηριστικό περιστατικό ,όπου φάνηκε για άλλη μια φορά η ασυδοσία των μουσουλμάνων λαθρο. Μέσα σε ένα πιάνο-μπαρ ενός ιδιοκτήτη, του Albayrak, εισέβαλαν Σομαλοί μουσουλμάνοι και αφού ήπιαν, μέθυσαν και τα έκαναν γυαλιά καρφιά, φωνάζουν, “εμείς είμαστε πλέον οι κυρίαρχοι στην Ευρώπη, και δεν πληρώνουμε για ζημιές”.


Καθημερινά φτάνουν εκατοντάδες Σομαλοί στην Ιταλία.


Η πρόληψη της παράνομης μετανάστευσης δεν ξεκινά στα εσωτερικά μας σύνορα, λέει ο Helmut Teichmann, Διευθυντής της Ομοσπονδιακής Αστυνομίας της Γερμανίας. «Ο στόχος της ομοσπονδιακής κυβέρνησης είναι να σταματήσει τους πρόσφυγες πριν φτάσουν στην Ευρώπη», είπε.


Η κατάσταση έχει φτάσει σε τέτοιο σημείο που αναγκάζονται να περιφράξουν επιλεγμένους χώρους με ψιλά τείχη τώρα που θα εγκαταστήσουν τους μουσουλμάνους λαθρό για να αποφεύγονται οι άμεσες επαφές με τους γηγενείς. (Ο φόβος φυλάει τα έρμα).


Κάτοικοι από το γειτονικό συγκρότημα κατοικιών από το κέντρο ασύλου πήγαν στο δικαστήριο ώστε να χτίσουν τον τοίχο. Ένα από τα επιχειρήματά τους για τον τοίχο ήταν ο φόβος πως η αξία των οικιών τους θα μειωθεί σημαντικά αν δεν υπήρχε τίποτα να τους διαχωρίσει από τους μετανάστες οι οποίοι θα βρίσκονταν εκεί για τα επόμενα χρόνια.


Τοπικοί κάτοικοι ανέφεραν πως φοβούνται το θόρυβο και τη συμπεριφορά των μουσουλμάνων κακοποιών. Ο δικαστής του διοικητικού δικαστηρίου στο Μόναχο επιβεβαίωσε την ίδρυση τοίχου επισημαίνοντας ότι οι λαθρό δεν θα πρέπει να τον χρησιμοποιούν για να παίζουν παιχνίδια ή άλλου είδους αναψυχή.


Η κατάσταση στη Γερμανία γίνεται όλο και πιο χειρότερη με τους μουσουλμάνους λαθρό. Χαρακτηριστικό είναι το παρακάτω επεισόδιο, για να καταλάβουμε που έχουν φτάσει τα πράγματα, όπου ένας ιερέας ενώ περπατούσε στο δρόμο βρέθηκε σε μια παρέα από παιδιά μουσουλμάνους. Αυτά μόλις τον είδαν τον θεωρήσαν σαν κάτι το μιαρό και σαν να μην βρίσκονταν σε ξένη χώρα άρχισαν να τον πετροβολούν με μανία και μίσος.


Ο 47 χρονος ιερέας κατευθυνόταν στο ρωσικό ορθόδοξο παρεκλήσι μαζί με έναν τοπικό ιερέα.Ο ιερέας προσπάθησε να τους φωτογραφίσει με το κινητό του αλλά αυτά κατάφεραν να διαφύγουν. Σοκαρισμένος από το επεισόδιο θέλησε να κρατήσει την ανωνυμία του, ένδειξη ότι ακόμα φοβότανε μήπως ξαναπέσει θύμα επιθέσεως από τους μουσουλμάνους. Ορίστε σε ποια κατάσταση φτάσαμε.

Υπάρχουν αμέτρητες αναφορές για παρόμοιες επιθέσεις από μουσουλμάνους σε κάθε τι που θυμίζει την χριστιανική θρησκεία. Ιδιαίτερα οι αραβόφωνοι χριστιανοί συχνά γίνονται θύματα άγριων επιθέσεων και ξυλοδαρμών μέχρι το σημείο να τους πηγαίνουν αιμόφυρτους και ετοιμοθάνατους στα νοσοκομεία. Μέσα σε ένα χρόνο έχουν καταγραφεί επίσημα 740 επιθέσεις από μουσουλμάνους εναντίον χριστιανών και που? σκεφτείτε σε μια χριστιανική χώρα.


Χαρακτηριστικό επίσης της κατάστασης που έχει διαμορφωθεί είναι ότι από τώρα άρχισαν οι απειλές καθώς πλησιάζουμε στα Χριστούγεννα να μην προβάλλουν τα σύμβολα της μεγάλης αυτής γιορτής γιατί προσβάλλουν τα αισθήματα των μουσουλμάνων. Αντί λοιπόν για προετοιμασία για τα Χριστούγεννα, θέλουν να επιβάλλουν στα δημόσια σχολεία την κλασική μουσουλμανική αρχή allahu akbar, φτάνοντας στο σημείο να πάνε δικαστικά όους γονείς αντιστέκονται σε αυτές τις πρωτοφανείς καταστάσεις.


nikosxeiladakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: