Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2016

Συνέβη πριν λίγη ώρα: Τα ΜΑΤ έκαναν «ντου» στον Βοτανικό – Άμεση παρέμβαση της Χρυσής Αυγής! -ΒΙΝΤΕΟ-


Αυτό που ουδέποτε έχει συμβεί στις εκατοντάδες καταλήψεις που έχουν δημιουργήσει για εγκληματικούς σκοπούς οι πάσης αριστερής προελεύσεως αριστεροί παρακρατικοί, συνέβη πριν από λίγη στον Βοτανικό και ενάντια στην προσπάθεια κάποιων κατοίκων της περιοχής να βοηθήσουν τους συνέλληνές τους.


Τα χαράματα, πάνοπλες διμοιρίες των ΜΑΤ πραγματοποίησαν επιχείρηση για την εκκένωση του χώρου, που φιλοξενούσε Έλληνες άστεγους και προσήγαγαν αρκετά άτομα. Είχε προηγηθεί εντολή της πολιτικής ηγεσίας, που ανέχεται τις καταλήψεις των παρακρατικών της αριστεράς, την οποία προσυπέγραψε αμφιχείρως η ψευτοδεξιά Νέα Δημοκρατία, η οποία ουδέποτε πείραξε τα άβατα της αριστεράς.


Άμεσα στο σημείο μετέβησαν οι Βουλευτές της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Παναγιώταρος και Ηλίας Κασιδιάρης, οι οποίοι έκαναν σχετικές δηλώσεις

Έτσι παρουσίασαν το θέμα οι καθεστωτικές ιστοσελίδες: 

Στα κάγκελα, κυριολεκτικά, οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής μετά την εκκένωση του χώρου από ομοϊδεάτες τους “πολίτες της περιοχής” που είχαν καταλάβει το χώρο όπου σχεδιάζεται να κατασκευαστεί το τζαμί της Αθήνας.


Οι λαμαρίνες που τοποθετήθηκαν στην είσοδο για να μην υπάρχει οπτική επαφή με το εσωτερικό μετά την επιχείρηση της αστυνομίας ανάγκασαν τον Ηλία Κασσιδιάρη να ανέβει στα κάγκελα για να δει.

Ο δε Ηλίας Παναγιώταρος περιπαικτικά φώναξε προς τους αστυνομικούς “να έχετε την ευλογία του Ιμάμη”.

Κατά τα άλλα οι δυο βουλευτές μίλησαν για ιερό ναό που στήθηκε στο εσωτερικό και ζήτησαν να γίνουν ανάλογες επιχειρήσεις στα παράνομα τεμένη που λειτουργούν σε πολλές περιοχές της Αττικής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: