Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2016

ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΠΕΛΑΥΝΟΝΤΑΙ!


Δύο «κατατρεγμένοι οικονομικοί μετανάστες» από την Αλβανία, ηλικίας 26 και 33 ετών αντίστοιχα, συνελήφθησαν επ’ αυτοφώρω μέσα στο σπίτι που είχαν προηγουμένως διαρρήξει, στην ακριτική Κόνιτσα.

Όπως διαπιστώθηκε από την ανάκριση, οι δύο «κατατρεγμένοι κ.τ.λ.» διέπρατταν συστηματικά κλοπές από σπίτια, των οποίων οι ένοικοι απουσίαζαν, στην ευρύτερη περιοχή.

Η είδηση δεν είναι βεβαίως ότι συνελήφθησαν οι δύο κλέφτες, αλλά ότι –όπως διαπιστώθηκε- έχουν απασχολήσει και στο παρελθόν τις δικαστικές και αστυνομικές Αρχές για παρόμοια αδικήματα, ενώ και οι δύο είχαν αποφυλακιστεί πρόσφατα από τις φυλακές, όπου εξέτιαν ποινές για παρόμοια αδικήματα.
Κι αυτό συμβαίνει στην συντριπτική πλειοψηφία των συλληφθέντων για κλοπές και ληστείες, αλλοδαπών: το έχουν ξανακάνει στο παρελθόν, φυλακίστηκαν για λίγο, αποφυλακίστηκαν και ξανά-μανά τα ίδια.

Σε όλες τις χώρες του κόσμου, η αντιμετώπιση των αλλοδαπών δραστών τέτοιων αδικημάτων, είναι η εξής: μόλις εκτίσουν την ποινή τους, απελαύνονται στις χώρες τους -ως επικίνδυνοι για την δημόσια τάξη και ασφάλεια- είτε έχουν είτε δεν έχουν άδειες παραμονής.

Εδώ γιατί άραγε δεν απελαύνονται, για να γλιτώσει ο κοσμάκης από δαύτους; Κι αυτό… ρατσιστικό είναι;

Εθνικισμός

Δεν υπάρχουν σχόλια: