Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2016

ΓΑΛΛΙΑ: Αλληλεγγύη στους ξεχασμένους από το εχθρικό κράτος στους Γάλλους άστεγους από την πατριωτική πρωτοβουλία της Γενιά της ΤαυτότηταςΝέοι και νέες από την πατριωτική πρωτοβουλία και ακτιβιστές της Γενιά της Ταυτότητας (Génération Identitaire) αποφάσισαν να μοιράσουν ζεστή σούπα και κουβέρτες στους συμπατριώτες Γάλλους που ζουν στους δρόμους!Στους ανθρώπους για τους οποίους το εχθρικό κράτος αδιαφορεί και τους οποίους τα media φυσικά ποτέ δεν προβάλουν. Δεν είναι βλέπετε λαθρομετανάστες να αξίζουν περισσότερο.


Η Παρασκευή 25 Νοεμβρίου είναι αφιερωμένης στην Βραδιά "Generation Solidaire" (Γενιά της Αλληλεγγύης). Θα μαζευτούν ρούχα, τρόφιμα κ.α. που θα δοθούν στους άστεγους Γάλλους!


Το 2012, ο "Bernard," ένας Γάλλος άστεγος, πέθαινε από το κρύο στους δρόμους του Παρισιού. Ήταν ένας πρώην λεγεωνάριος, που εγκαταλείφθηκε από το σοσιαλιστικό κράτος. Θορυβημένοι από αυτή την τραγωδία, οι ακτιβιστές της Generation Identitaire ξεκίνησαν σε όλη τη Γαλλία την πρώτη εκστρατεία Γενιάς της Αλληλεγγύης: Ζεστά γεύματα, καφές, ρούχα, κάποια άνεση, ώστε να βελτιωθεί κάπως η ζωή αυτών των Γάλλος που ζουν στους δρόμους.

Οι εκστρατείες "Generation Solidaire" επαναλήφθηκαν το 2013, το 2014 και το 2015.


Η κατάσταση πλέον έχει επιδεινωθεί με την άφιξη των παράνομων μεταναστών στη Γαλλία, και τη διασπορά των ατόμων του Καλαί σε ολόκληρη την επικράτεια. Κτίρια εκκενώθηκαν για να φιλοξενήσουν τους παράνομους μετανάστες, ενώ οι διαδοχικές κυβερνήσεις δεν ενδιαφέρονται για τους γηγενείς Γάλλους: μόνο οι αλλοδαποί έχουν δικαιώματα!


Η Γενιά της Αλληλεγγύης είναι αναγκαία περισσότερο από ποτέ σε αυτούς τους Γάλλους στους δρόμους, θύματα της «προτίμησης στον ξένο» που εφαρμόζει η νεοταξίκη κυβέρνηση. Όλο το χειμώνα, θα παρέχει βοήθεια και υποστήριξη σε εκείνους που οι σοσιαλιστές έχουν αφήσει να πεθάνουν στο δρόμο, καθώς είναι πολύ απασχολημένοι στο να περιθάλπουν λαθρομετανάστες.

https://www.generation-identitaire.com/
https://www.facebook.com/GenerationIdentitaire/?ref=page_internal
https://twitter.com/G_IDENTITAIRE

Κόκκινος Ουρανός 

Δεν υπάρχουν σχόλια: