Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2016

Δημοσιογράφος από την Χίο καταγγέλλει ότι οι υπουργοί Μουζάλα και Τόσκα ζήτησαν να μην προβάλλονται τα έκτροπα των λαθρομεταναστών

Καταγγελία δημοσιογράφου από Χίο
Μουζάλας, Τόσκας μας είπαν να μη δείχνουμε τα επεισόδια στο hotspot

Σε μια πολύ σοβαρή καταγγελία προχώρησε ο δημοσιογράφος της εφημερίδας «Πολίτης Χίος», Παντελής Φίκαρης, μιλώντας την Παρασκευή (18/11) στον ραδιοφωνικό σταθμό «Βήμα FM».

Συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος έκανε λόγο για παρεμβάσεις του Γιάννη Μουζάλα και του Νίκου Τόσκα ώστε να μην προβάλλονται τα έκτροπα που γίνονται στο hot spot του νησιού.

Οπως είπε ο κ. Φίκαρης «οι Γιάννης Μουζάλας και Νίκος Τόσκας μάς κάλεσαν σε συνέντευξη Τύπου, εκτάκτως, στην Αθήνα, μια ημέρα πριν από την επίσκεψη τού Μπαράκ Ομπάμα, για να μας πουν ότι έχουμε κι εμείς ευθύνη για το τι ακριβώς βγαίνει προς τα έξω, με την έννοια ότι οι δημοσιογράφοι καλά θα κάνουν να κρατούν χαμηλούς τόνους. Και να μη μεταδίδουμε εικόνες. "Ή μας βοηθάτε να φτιάξουμε νέο hot spot ή αλλιώς η κατάσταση παραμένει ως έχει", μας είπαν. Θεωρούν ότι πολύ μεγάλο μερίδιο ευθύνης φέρουν και τα τοπικά μέσα ενημέρωσης».

Σχόλιο Μ. Δέλτας :

Ο Εθνοπροδότης Μουζαλλάχ έδωσε ΕΝΤΟΛΗ , και όχι παράκληση, στους δημοσιογράφους της Χίου να μην ενημερώνουν το πανελλήνιο αλλά να κρύβουν τα αίσχη των ισλαμοκάφρων αποικιοκρατών κάτω από το χαλί, εν όψει της επίσκεψης του πολεμοχαρούς ψευτονομπελίστα ειρήνης , του Ομπάμα .

Αυτή είναι η χούντα της παγκοσμιοποίησης και της Νέας Τάξης. Κανονίστε στις επόμενες εκλογές να ψηφίσετε τα ρετάλια του Σύριζα ή να πάτε να ψηφίσετε τα άλλα τα παρτάλια της Χριστιανοπατριδοκάπηλης ψοφοδεξιάς. Ο Κούλης υπ`όψιν έβαλε υπουργό (λαθρο)μεταναστευτικής πολιτικής τον ηλίθιο Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη.

ΘΑ εξισλαμιστεί το σύμπαν με αυτούς τους μισέλληνες . Όποιος δεν βλέπει ότι η Χρυσή Αυγή είναι μονόδρομος να σπεύσει άμεσα να εξεταστεί από ψυχίατρο. Προτείνω και ηλεκτροσόκ. Αν ακόμα παρουσιάσετε τάση για Τσιπροκούληδες η μοναδική λύση θα είναι ηλεκτρική καρέκλα .

Την Ελλάδα δεν την παίζουμε στο μπαρμπούτι γιατί αν χάσουμε τη ζαριά δεν έχουμε που αλλού να πάμε. Άντε μπράβο γ@μώ την τραβελοδημοκρατία σας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: