Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2016

Νέο ανιστόρητο παραλήρημα Ερντογάν για την Κύπρο μας! Κρύβεται το πουλημένο δίδυμο Τσίπρα Αναστασιάδη - Μόνη λύση η Ένωση με την Μητέρα Ελλάδα


Δεν έχουν τέλος οι προκλήσεις και οι διεκδικήσεις από τον... σουλτάνο Ερντογάν, ο οποίος έχει πλήρως αποθρασυνθεί λόγω της ανυπαρξίας εξωτερικής πολιτικής και της υποχωρητικότητας της ανθελληνικής κυβέρνησης.

Συγκεκριμένα, ο τούρκος πρόεδρος εξαπέλυσε νέες απειλές κατά της Κύπρου, μιλώντας στην 7η συνάντηση κορυφής Βοσπόρου για τη διεθνή οικονομική συνεργασία, λέγοντας: "χωρίς να ντρέπονται συμμετέχουν στις συνόδους της ΕΕ με σημαία που περιλαμβάνει ολόκληρη την Κύπρο. Δεν μπορείτε να έχετε τέτοια σημαία εκεί υπάρχει και μια "TΔΒΚ". Εσείς είστε η ελληνοκυπριακή διοίκηση νότιας Κύπρου. Στο Βορρά υπάρχει "τουρκική δημοκρατία", αυτό θα το βλέπετε. Είναι αγένεια. Έτσι ή αλλιώς αυτό θα το καταλάβουν και θα το μάθουν".

Ο Ερντογάν πρόσθεσε πως επικοινώνησε με τον Αλέξη Τσίπρα και του ζήτησε διμερή και πολυμερή συνάντηση και συνέχισε λέγοντας: "Όμως δεν πρέπει πλέον να σέρνεται αυτή η υπόθεση. Πρέπει μέχρι το τέλος του χρόνου να φτάσουμε κάπου. Αλλά εάν ξεκινήσουμε λέγοντας ότι αυτά τα εδάφη θα είναι δικά μας, θα τα διοικούμε μόνο εμείς. Αν έχουμε τέτοια πράγματα δεν προχωράει".

Μήνυμα και στις Βρυξέλλες έστειλε ο Ερντογάν, ο οποίος δήλωσε πως η Τουρκία έχει "πάρα πολλές εναλλακτικές" εκτός από την ένταξη της στην Ευρωπαϊκή Ένωση, προσθέτοντας όμως ότι "δεν έχει κλείσει το βιβλίο" της Ε.Ε, παρά την πρόταση του Ευρωκοινοβουλίου να "παγώσουν" οι ενταξιακές διαπραγματεύσεις με την Άγκυρα.

Πάγια θέση της Χρυσής Αυγής είναι η αποφασιστική εξωτερική πολιτική απέναντι στους βάρβαρους τούρκους, η απόσυρση των κατοχικών στρατευμάτων από την Κύπρο και η ένωση με την Μητέρα Ελλάδα!

Χρυσή Αυγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: