Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2016

Οι παρακρατικοί μεταφερόμενοι κουκουλοφόροι του Σύριζα έκαψαν την Ξάνθη: Οργή κατοίκων για τους βουλευτές της Αριστεράς που οργάνωσαν την αντισυγκέντρωση

Οι παρακρατικοί του ΣΥΡΙΖΑ - υποτακτικοί των «δανειστών», έκαψαν την Ξάνθη, κατά τη διάρκεια «αντιφασιστικού» συλλ-αλητηρίου, που είχαν οργανώσει οι πράκτορες του τουρκικού προξενείου και ο επίσημος ΣΥΡΙΖΑ!

Οι κουκουλοφόροι είχαν μεταφερθεί από την Θεσσαλονίκη -δαπάναις του ΣΥΡΙΖΑ tours - κι αφού διαλύθηκαν οι υπόλοιποι κρατικοδίαιτοι διαδηλωσάκηδες, πήραν την κατάσταση στα χέρια τους! Επιτέθηκαν στις αστυνομικές δυνάμεις με πέτρες και βόμβες μολότοφ, έκαψαν μαγαζιά, έσπασαν σταθμευμένα αυτοκίνητα και γενικά μετέτρεψαν το κέντρο της πόλης σε απαγορευμένη ζώνη!

Οι κάτοικοι της Ξάνθης που αντίκρισαν σήμερα το πρωί τις ανείπωτες καταστροφές -γιατί τη νύχτα δεν τολμούσαν να βγουν έξω από τα σπίτια τους- είναι οργισμένοι με τους τοπικούς βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ -που καλούσαν σε αντισυγκέντρωση κατά της Χρυσής Αυγής και συμμετείχαν στην πορεία των αλητών- ενώ όσοι υπέστησαν ζημιές κάθε είδους από τους επιστράτους τους, θα προσφύγουν στην δικαιοσύνη εναντίον τους, ζητώντας να τους καταβάλλουν αποζημιώσεις!

Γιατί λύσσαξαν να μην γίνει γραφείο της Χρυσής Αυγής στην Ξάνθη οι ξεφτιλισμένοι που κυβερνούν την πατρίδα μας; Γιατί ενοχλείται ο αφέντης τους, ο Ερντογάν Πασάς!

(ΥΓ) 1: Ειρωνικός τίτλος ιστοσελίδας της Ξάνθης: «Τσακίστηκε ο φασισμός και οι περιουσίες των Ξανθιωτών»…

(ΥΓ) 2: Συνεχίστε τσογλανοδοσίλογοι να προκαλείτε την ελληνική κοινωνία! Σύντομα θα πάρετε την απάντηση που σας αξίζει και δε θα τολμάτε να βγείτε ούτε στα μπαλκόνια των σπιτιών σας!

Ethnikismos.net 

Δεν υπάρχουν σχόλια: