Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2016

Denial, η νέα προπαγανδιστική ταινία του Χόλιγουντ


Ένα έργο του εβραϊκού Χόλιγουντ (Jewood) ως προπαγανδιστική απάντηση ενάντια στην άνοδο πανταχόθεν του Εθνικισμού και του αντιεβραϊσμού (αυτό που αποκαλούν αντισημιτισμός). 

Η ταινία βάλλει κατά του ιστορικού David Irving και των «αρνητών του ολοκαυτώματος» εν γένει. Πως απαντούν οι Εβραίοι σε όλες τις κατηγορίες περί της μη υπάρξεως του «ολοκαυτώματος»; Φυσικά όχι με διάλογο αλλά με αντισημιτικούς νόμους σε όλα τα κράτη της Δύσης, με σκοπό τη φίμωση και με μπόλικη πολιτική ορθότητα από τα ΜΜΕ


Κατ`επέκταση των αντισημιτικών νόμων έρχονται οι ποινικές διώξεις και στημένες πολυδάπανες δίκες όπου εξοντώνουν οικονομικά τους αντιφρονούντες τους. Το αποτελείωμα έρχεται με την παγίωση της δημόσιας συνείδησης για την ορθότητα του «ολοκαυτώματος» μέσα από προπαγανδιστικές ταινίες . Η αλληλουχία λοιπόν είναι : Νόμοι-->Δίκες-->προπαγάνδα .


Αναφέρω συντόμως τους κύριους συντελεστές των «αρνητών του ολοκαυτώματος». Όλα ξεκίνησαν από έναν πρώην σιωνιστή τον Benjamin Freedman που τους ξεσκέπασε και φυσικά τα βιβλία του David Irving.

Όλους τους οδήγησαν οι Εβραίοι λομπίστες στα δικαστήρια βάσει των προηγηθέντων αντιρατσιστικών νόμων που δολίως θέσπισαν οι πολιτικάντηδες μαριονέτες τους.


Εν συνεχεία ο Γερμανός του Καναδά Ernst Zundel


Ο δε Zundel τότε για τους σκοπούς της νομικής του υπεράσπισης ,ανέθεσε στον χημικό επιστήμονα Leuchter να ερευνήσει μαζί με την επιστημονική ομάδα του όλα τα στρατόπεδα συγκέντρωσης της Ευρώπης .

Η αναφορά του διατυπώθηκε σε δύο μελέτες


Η προπαγανδιστική ταινία «Denial» έκανε πρεμιέρα  στις ΗΠΑ στα τέλη Σεπτεμβρίου 2016 και στην Ευρώπη έρχεται τον Ιανουάριο του 2017 .

Η αλήθεια δεν φοβάται κανέναν και δεν έχει χορηγό. Για παράδειγμα έχουμε και εμείς αρνητές δικών μας γενοκτονιών , όπως είναι ο μισέλληνας Νάσος Θεοδωρίδης και η Μαρία Ρεπούση. Αυτούς τους τσακίσαμε δια του διαλόγου. Σε δημόσιο διάλογο τέτοια λιλιπούτεια άτομα δεν αντέχουν ούτε 5 λεπτά . Δεν είναι ιστορικοί αλλά προπαγανδιστές.

Πλέον τέτοια άτομα έχουν περιθωριοποιηθεί και όντες ηττημένοι λοιδορούνται απ`όλους τους Έλληνες (πλην μιας δράκας κομμουνιστοσυμμοριτών προπαγανδιστών...εχέστημεν!) .Έτσι αντιμετωπίζεις τους ιστορικούς ρεβιζιονιστές και όχι με κρεμάλες. Αιώνιοι ψευταράδες και δολοπλόκοι οι περιούσιοι αργυραμοιβοί .

Μ. Δέλτας  

Δεν υπάρχουν σχόλια: