Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2016

Νέα θεωρία συνωμοσίας από τα νούμερα του Σύριζα: Τα επεισόδια στα “hot spots” τα προκαλούν Χρυσαυγίτες μαζί με... «αλληλέγγυους»


Γράφει ο Αντίοχος
Πριν από λίγο καιρό, τα γνωστά ψεκασμένα ρεντίκολα του διαδικτύου, είχαν… αποκαλύψει ότι τα επεισόδια στα "hot spot"s τα δημιουργούν Πακιστανοί και Μπαγκλαντεσιανοί… νεοναζί, για να κάνουν αβάντα στην… Χρυσή Αυγή.
Με ολίγη καθυστέρηση, καταλήγουν στο ίδιο περίπου συμπέρασμα και τα… ξεφτέρια του ΣΥΡΙΖΑ – με στραβό (ψεκασμένο) κι αν κοιμηθείς, το πρωί θ’ αλληθωρίσεις. Και πιο συγκεκριμένα, ότι τα επεισόδια στα "hot spots" τα προκαλούν χρυσαυγίτες σε συνεργασία με… «αλληλέγγυους».
Ιδού η… αχτύπητη θεωρία συνωμοσίας των συντρόφων των ψεκασμένων σούργελων:
«Γνωρίζουμε ότι η κατάσταση στο νησί μας είναι πολύ δύσκολη και σύνθετη, σχετικά με τους μετανάστες και τους πρόσφυγες. Όμως, τα συνεχόμενα απαράδεκτα γεγονότα των τελευταίων ημερών μας οδηγούν να πάρουμε θέση για να ξεκαθαρίσουμε ορισμένα πράγματα και να σταματήσει η παραφιλολογία. Μετά την σύσκεψη των φορέων στο Μαξίμου και ενώ φαινόταν ότι μπορεί να βρεθεί λύση για το προσφυγικό – μεταναστευτικό στην Χίο σειρά γεγονότων πυροδοτούν την κατάσταση με μοναδικό στόχο να μην βρεθεί καμία λύση.
Χωρίς να αναφερθούμε συγκεκριμένα και ονομαστικά έχουμε πια καταλήξει ότι ακροδεξιοί μαζί με χρυσαυγίτες και δήθεν αλληλέγγυους, ξεκινώντας από διαφορετική αφετηρία και με διαφορετικό σκεπτικό, καταλήγουν σε αγαστή συνεργασία, τορπιλίζουν την κατάσταση με μόνο στόχο να μην εξευρεθεί καμία λύση και να μείνουν τα πράγματα όπως έχουν ή και να χειροτερεύσουν…».
(ΥΓ) 1: Και κάτι πρωτοφανές στα ελληνικά χρονικά: στο τέλος της καταγέλαστης ανακοίνωσής τους, τα πλέρια αντιεξουσιαστικά συντρόφια του ΣΥΡΙΖΑ δηλώνουν πως προσβλέπουν στην κρατική καταστολή: «Στην συλλογική προσπάθεια των λογικών ανθρώπων προσβλέπουμε και στην αποφασιστική παρέμβαση των αστυνομικών αρχών»…
(ΥΓ) 2: Ουστ νούμερα!

Πηγή:ethnikismos.net

Δεν υπάρχουν σχόλια: