Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2016

Γιάννης Λαγός: Ή με την Νέα Τάξη Πραγμάτων ή με την Χρυσή Αυγή, την Ελλάδα και την Θρησκεία μας! -ΒΙΝΤΕΟ-


Ο βουλευτής Β΄ Πειραιώς της Χρυσής Αυγής, Γιάννης Λαγός κατακεραύνωσε την εθνομηδενιστική κυβέρνηση για το νέο "αντιρατσιστικό" νόμο που έφερε προς ψήφιση στην Βουλή, σημειώνοντας πως ο μόνος ρατσισμός που υπάρχει στην Πατρίδα μας είναι ο ρατσισμός κατά των Ελλήνων.


Αρχικά, αναφέρθηκε στην τροπολογία για το "βραχιολάκι" για τους προφυλακισμένους, επισημαίνοντας ότι η Χρυσή Αυγή κρούει τον κώδωνα του κινδύνου να μην υπάρξουν ιδιωτικές εταιρείες που θα αναλάβουν τα "βραχιολάκια" και ιδιωτικές φυλακές.

Αναφορικά με το άρθρο για την "πάταξη της παραχάραξης και της κιβδηλείας του ευρώ" υπογράμμισε πως από πίσω κρύβεται μια οδηγία της Ευρωπαϊκής Ένωσης για παράνομες παρακολουθήσεις και καταστρατήγηση της ελευθερίας των Ελλήνων πολιτών. Για τον ΣΥΡΙΖΑ υπενθύμισε πως 4 διμοιρίες ΜΑΤ φυλάνε τα γραφεία τους, την στιγμή που οι Έλληνες είναι έρμαιο της εγκληματικότητας των λαθρομεταναστών.

Η δήθεν αριστερά εισάγει νόμους κατά του ρατσισμού και των διακρίσεων, αλλά επιτρέπει να καίγεται η Ελληνική Σημαία, η τρίτη κοινοβουλευτική δύναμη να μην έχει αντιπρόεδρο στην Βουλή και τα δημόσια και τα ιδιωτικά κανάλια να αποκλείουν τον Αρχηγό και τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής.

Επιπλέον, κατήγγειλε την υβριστική επίθεση που δέχτηκε ο Μητροπολίτης Αμβρόσιος από υπουργό της συγκυβέρνησης, έναν Ιεράρχη που κρατά ψηλά την σημαία της Ορθοδοξίας.

Για τις δηλώσεις Μουζάλα που είπε ότι όσοι νησιώτες αντιδρούν στην λαθρομετανάστευση είναι Χρυσαυγίτες, ο συναγωνιστής Λαγός τόνισε πως αυτό είναι τίτλος Τιμής, καθώς από την μια υπάρχουν οι ανθελληνικές δυνάμεις της πολυπολιτισμικότητας και της Νέας Τάξης Πραγμάτων και από την άλλη η Χρυσή Αυγή που είναι υπέρ της Ελλάδας και της Θρησκείας μας.

Τέλος, απάντησε στις προκλητικές δηλώσεις Ερντογάν, τονίζοντας πως οι Έλληνες Εθνικιστές θα συνεχίσουν να αγωνίζονται για την Ένωση της Κύπρου με την μητέρα Ελλάδα.

Χρυσή Αυγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: