Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2016

Οι Έλληνες αγρότες ξεφτιλίζουν την κυβέρνηση των λαθρομεταναστών: Θα στήσουμε κι εμείς καταυλισμό στην Ειδομένη προκειμένου να εξασφαλίσουμε ζέστη και τροφή!


Σε μια πολύ έξυπνη όσο και συμβολική δήλωση προέβη εκπρόσωπος των Ελλήνων Αγροτών, προκειμένου να αναδείξει την πλήρη αδιαφορία και πολύ περισσότερο την κοροϊδία (και) της νυν κυβέρνησης απέναντί τους. Αυτή η δήλωση έχει να κάνει με τις αγροτικές κινητοποιήσεις που ξεκινούν από την Παιονία το Σάββατο.

Αγρότες της περιοχής θα συγκεντρωθούν στην γέφυρα του Αξιού και θα κατευθυνθούν στο τελωνείο των Ευζώνων, το οποίο σχεδιάζουν να αποκλείσουν συμβολικά για κάποιες ώρες.

Σύμφωνα με τον πρόεδρό του τοπικού σωματείου Θωμά Καρυπίδη «η επόμενη κίνησή μας θα είναι να πάμε στην Ειδομένη με τις οικογένειές μας και να στήσουμε καταυλισμό προκειμένου να εξασφαλίσουμε ζέστη και τροφή». «Από όσα μας είπαν πέρυσι στα μπλόκα, βγαίνουν τα αντίθετα» κατήγγειλε ο κ. Καρυπίδης.

Παραθέτοντας τα προβλήματα των Αγροτών αναφέρθηκε στην μείωση κατά 50% της εξισωτικής αποζημίωσης, επειδή τριπλασιάστηκε ο αριθμός των δικαιούχων και στο γεγονός ότι οι επαγγελματίες Αγρότες δεν περιλαμβάνονται στις διατάξεις περί ακατάσχετου λογαριασμού τη στιγμή που, όπως είπε, το 80% των αγροτών-κτηνοτρόφων έχει λογαριασμό είτε προς κατάσχεση είτε δεσμευμένο από εφορία, ταμεία και τρίτους.

Η δήλωση για την μεταφορά των αγροτών σε καταυλισμό, προκειμένου να εξασφαλίσουν ζέστη και τροφή, όπως συμβαίνει με τους λαθρομετανάστες, είναι πολύ έξυπνη για να δείξει το μέγεθος της εγκατάλειψης του αγροτικού κόσμου από την συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, ως μια φυσική συνέχεια της εγκατάλειψης και από τις προηγούμενες κυβερνήσεις.

Μόνο που αμφιβάλλουμε αν, στην περίπτωση που τελικά όντως αποφασίσουν να στήσουν καταυλισμό στην Ειδομένη, οι Αγρότες θα καταφέρουν τίποτα. Κι αυτό γιατί έχουν την… ατυχία να είναι Έλληνες, ενώ είναι γνωστό ότι το ενδιαφέρον και η ανησυχία των πάσης φύσεως και παντός είδους «ανθρωπιστών» και «αντιρατσιστών» εξαντλείται μόνο στους μη Έλληνες!

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Χρυσή Αυγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: