Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2016

Νεοταξίκη πρόοδος... Η πνευματική κατάρρευση και ισοπέδωση της τέχνης από τον πολιτισμό της Χέστρας!


Σας παρουσιάζουμε την τέχνη της προόδου των διανοούμενων φιλελεύθερων προοδευτικών της νέας τάξης.

Ποιά τέχνη; Ποιά οικονομική κρίση; Μετά αναρωτιούνται σαν παρθένες μερικοί και μερικές πως φτάσαμε σήμερα σε αυτό το σημείο. Οι εικόνες είναι από την Πορτογαλία, χώρα με οικονομική κρίση ΔΝΤ κτλ.

Δείτε την τέχνη της κωλοτρυπίδας με δικιά σας ευθύνη.


Πόσο ηλίθιος μπορεί να είσαι για να πας να πληρώσεις εισιτήριο σε μία τέτοια έκθεση, που θα αφοδεύουν στα μούτρα σου κυριολεκτικά; Ελεεινά πνεύματικα άτομα και η διαστροφηκοτητα στο μεγαλείο της.

Έκθεση που χρηματοδοτείται μάλιστα από το κράτος στο μουσείο Serralves της Πορτογαλίας. Είναι η πρώτη  που έχει ως θέμα την κωλοτρυπίδα και ονομάζεται ΤΟ ΜΑΤΙ ΤΟΥ ΚΟΛΟΥ!!!

Ο κωλοτέχνης υπερασπίζεται την δημιουργικότητα και την άκουσον άκουσον ελευθερία της έκφρασης...κτλ κτλ αναφέρει η ιστοσελίδα που παρουσιάζει την έκθεση.

Νομίζουμε ότι το ανθρώπινο ον μέσα από την ανάπτυξη, την εξέλιξη και με το πνεύμα ενός δημιουργού θεού, μπορεί να εξυψώσει το πνεύμα και το μυαλό  μέσα από την τέχνη.

Αυτό που σήμερα ονομάζεται "σύγχρονη τέχνη" είναι μια φούσκα που μεταλαμπαδεύει σε όποιον προσπαθεί να αποκαλείται καλλιτέχνης, την απόλυτη περιφρόνηση αυτών των κατευθυντήριων γραμμών αξιοπρέπειας και το αποτέλεσμα της νέας τάξης και της παγκοσμιοποίησης...


revealedtheninthwave

Δεν υπάρχουν σχόλια: