Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2016

Οι μουσουλμάνοι λαθρομετανάστες ήρθαν με σκοπό τον φυλετικό και θρησκευτικό πόλεμο και την εξόντωση των Ευρωπαίων! Ούγγρος πρώην πράκτορας των μυστικών υπηρεσιών αποκαλύπτει.
Σε τηλεοπτική εκπομπή με θέμα τους παράνομους λαθρομετανάστες είχανε καλέσει τον πρώην πράκτορα των μυστικών υπηρεσιών Lazlo Földi.


Σε μια ερώτηση που τον έκαναν, πόσοι πιστεύει ότι είναι οι λαθρομετανάστες που έχουν έρθει στην Ευρώπη, απάντησε πως δεν είναι αυτό το ζήτημα αλλά από πού προέρχονται, τι αντιπροσωπεύουν και ποιοί είναι οι σκοποί τους.

Η κατάσταση αυτή άρχισε να ξεφεύγει πριν από ενάμισι χρόνο όταν χωρίς να το συνειδητοποιήσουνε με την εγκληματική πολιτική των ανοιχτών συνόρων και της παγκοσμιοποίησης άρχισαν να έρχονται χιλιάδες μουσουλμάνοι και κανείς δεν μπορούσε να αντιδράσει γιατί το θέμα ήταν ταμπού και θα τον χαρακτήριζαν ρατσιστή και λοιπά.

Εκείνο που δεν μπορούσαμε να ξέρουμε είναι ότι ανάμεσα τους υπάρχουν φανατισμένοι ισλαμιστές τρομοκράτες. Κάποιος δημοσιογράφος σε μια τηλεοπτική εκπομπή, όπως αναφέρει ο Lazlo, προσπάθησε να αποπροσανατολίσει το πρόβλημα θέτοντας το ερώτημα γιατί να έρθουνε όλοι αυτοί οι ισλαμιστές τρομοκράτες περνώντας από πολλές χώρες με μεγάλη ταλαιπωρία. Ενώ το πιο φυσιολογικό θα ήταν να τους φέρουν αεροπορικώς και έτσι δεν θα γινόταν και γνωστό. Ο Lazlo τότε σχολιάζοντας είπε πως αυτό δεν είναι το πρόβλημα αλλά το γιατί τους έφεραν και τι σκοπό έχουν.

Το πρόβλημα είναι ότι εδώ δεν πρόκειται για παραδοσιακούς κλασικούς τρομοκράτες αλλά για μια σχεδιαζόμενη εισβολή ειδικά εκπαιδευμένων τρομοκρατών που το πρώτο τους μέλημα όταν θα έρθουν στις χώρες μας θα είναι με τις πράξεις τους να κερδίσουνε τους ήδη εγκατεστημένους χιλιάδες μουσουλμάνους στην Ευρώπη δημιουργώντας τις βάσεις για ολοκληρωτική ισλαμοποίηση.


Δηλαδή τους μουσουλμάνους τις 2ης και 3ης γενιάς που δεν προέρχονται από τις no go ζώνες αλλά είναι εδώ μόνιμα εγκατεστημένοι, ανήκουν στο 50% περίπου του συνόλου των μουσουλμάνων της Ευρώπης που δεν είναι διατεθειμένοι να προσαρμοστούν στα ευρωπαϊκά πρότυπα. Αυτοί όλοι θέλουν να επιβάλλουν στους γηγενείς τα δικά τους πρότυπα και την ισλαμική σαρία. Κερδίζοντας αυτούς είναι σαν να δημιουργούν στρατιές ισλαμιστών μέσα στην καρδιά της Ευρώπης που είναι πρόθυμοι να κάνουν τα πάντα στο μέλλον για χάρη του Ισλάμ.


Εκμεταλλευόμενοι τη συμφωνία τις Γενεύης που προστατεύει τους παράνομους μετανάστες, φέρνουν όλο και περισσότερους ενώ το ερώτημα που τίθεται: γιατί δεν πάνε σε άλλες ισλαμικές χώρες όπου δεν υπάρχει πόλεμος όπως οι χώρες του περσικού κόλπου που βρίσκονται και πιο κοντά στις εμπόλεμες ζώνες.

Το σχέδιο είναι πολύ πονηρό με ειρηνικούς τρόπους και με την πολιτική των ανοιχτών συνόρων έχουν δημιουργήσει ένα ισλαμικό καρκίνωμα που απειλεί πλέον να κατακτήσει όλη την Ευρώπη χωρίς οι ίδιοι οι Ευρωπαίοι να συνειδητοποιήσουν αυτή την απειλή.


Εδώ είναι σημαντικό να επισημάνουμε ότι τα πλούσια μουσουλμανικά αραβικά κράτη δεν είναι ότι δεν θα δέχονταν όλους αυτούς τους παράνομους μετανάστες αλλά η πραγματικότητα είναι ότι τα ίδια αυτά προωθούν και χρηματοδοτούν τους παράνομους μετανάστες στην Ευρώπη για να δημιουργήσουν θύλακες που θα τα επιτρέψουν στο μέλλον να κυριαρχήσουν.
Τα πετρελαϊκά κράτη δεν τους αρνούνται την είσοδο γιατί δεν θα μπορούσαν να είναι χρήσιμοι ή ικανοί εκεί να εκτελούν εργασίες αλλά γιατί θέλουν να κτίσουν εδώ έναν γερό μεγάλο μαζικό πυρήνα για τα χρόνια που θα έρθουν και που δεν θα έχουν πλέον το πετρέλαιο για να επιζήσουν. Όλο αυτό γίνεται γιατί οι πλούσιοι Άραβες μεγιστάνες γνωρίζουν πως τα πετρελαϊκά αποθέματα τελειώνουν και αύριο θα βρεθούν ξεκρέμαστοι οικονομικά και υπαρξιακά.

Με την εδραίωση αυτών των ισλαμικών θυλάκων θα μπορέσουν να δημιουργήσουν σταδιακά πολιτικά φιλοισλαμικά κόμματα και έτσι αποχτώντας πολιτική δύναμη θα κερδίσουν και οικονομική ισχύ μέσα στην ίδια την Ευρώπη. Αντιλαμβάνεστε τι σημαίνει να έχουμε χιλιάδες στρατευμένους μουσουλμάνους ψηφοφόρους την ίδια στιγμή που οι Ευρωπαίοι ψηφοφόροι απαξιώνουν τις εκλογές και δεν πάνε πλέον να ψηφίσουν. Σε αυτήν την κατάσταση οι κύριοι ένοχοι είναι το ίδιο το πολιτικό σύστημα της Ευρώπης που έχει απαξιωθεί και ουσιαστικά παραδοθεί στους ξένους εισβολείς.

Τα σημερινά γνωστά κόμματα δεν θα μπορέσουν να αντιμετωπίσουν πολιτικά αύριο τα ευρέως χρηματοδοτούμενα από τα πλούσια αραβικά κράτη ισλαμικά κόμματα που θα κυριαρχήσουν και πολιτικά.

Και αυτό θα το πληρώσουν πολύ ακριβά καθώς το τέλος τους διαγράφεται μαύρο κατά τα ισλαμικά πρότυπα που τα άφησαν να υπερισχύσουν επάνω τους.

Η σημερινή Ευρώπη που βασίζεται στο σλόγκαν «united in diversity» δεν έχει καμία σχέση με την Ευρώπη που οραματίστηκαν οι πατέρες και ιδρυτές της Ευρωπαϊκής Ένωσης και οι σημερινοί μουσουλμάνοι εισβολείς δεν έχουν καμία σχέση με τους μετανάστες Ευρωπαίους που ερχόταν τις πρώτες μεταπολεμικές δεκαετίες στην Γερμανία και στην Βόρεια Ευρώπη για να εργαστούν αφού εκπλήρωναν όλες τις νόμιμες προϋποθέσεις.

Αυτοί οι μουσουλμάνοι λαθρομετανάστες θα επιδιώξουν ακόμα και με την βία να επιβάλλουν τα θρησκευτικά τους πρότυπα. Και αυτό θα είναι ένα θανάσιμο πλήγμα αν δεν υπάρξει αντίδραση για τους ευρωπαϊκούς λαούς. Οδηγούμαστε έτσι σε αυτό που είχαμε προβλέψει πριν από δεκαετίες κάποιοι γνώστες των πραγμάτων (Udo Ulfkotte, Krieg in den Städten-Πόλεμος των πόλεων) ακόμα και στην συριοποίηση της Ευρώπης.

Όταν φτάνουμε στο σημείο να δημιουργούνται no-go ζώνες όπου απαγορεύονται γηγενείς, τότε μπορεί να έχουμε σαν συνέπεια στο σημείο ακόμα και να «βγουν τα μαχαίρια» με ό,τι αυτό μπορεί να σημαίνει. Αυτοί οι μουσουλμάνοι εισβολείς δεν θα κάνουν με τίποτα πίσω στους σκοπούς τους που είναι επέκταση των no-go zones και του νόμου της σαρίας. Άλλωστε Αυστριακός καρδινάλιος ομολογεί πως οι μουσουλμάνοι ήρθαν για να κυριαρχήσουν στην Ευρώπη.

Στην περίπτωση αντίδρασης από τους γηγενείς θα χρησιμοποιήσουνε κάθε θεμιτό και αθέμιτο μέσο βίας. Και εδώ λέμε «καλωσορίστε τρομοκρατία». Εντωμεταξύ, ο κρατικός μηχανισμός αδύναμος να αντιμετωπίσει αυτές τις καταστάσεις θα έχει καταρρεύσει αφήνοντας την βία ανεξέλεγκτη.

Το πρόβλημα δεν βρίσκεται απλώς στο Ισλαμικό Κράτος αλλά είναι κάτι πολύ μεγαλύτερο από αυτό. Είναι ένας τρίτος παγκόσμιος πόλεμος όπου Χριστιανοί (οικουμενιστές) εναντίον των Εβραίων Εβραίοι και μουσουλμάνων όπου   συνεργάζονται μεταξύ τους για να εκτοπίσουν αυτούς που αγωνίζονται για το δίκαιο και την αλήθεια.

Αυτή είναι μια μαζική εισβολή πρωτοφανούς έκτασης. Από τη Συρία ως τη Σενεγάλη, είναι μια μαζική εισβολή από περίπου 20 μουσουλμανικά έθνη.


Στο παραπάνω βίντεο παίρνουμε μια γεύση με αυτά που θα συναντήσουν οι γυναίκες στην Ευρώπη, καθώς και την βίαια συμπεριφορά που θα υποστούν από τους μουσουλμάνους με την έλλειψη σεβασμού που θα δείχνουν απέναντι τους διότι τις θεωρούν κάτι υποδεέστερο.


Μουσουλμάνος ιμάμης λέει: η χριστιανική Ρώμη μια μέρα θα κατακτηθεί από το Ισλάμ όπως κάποτε η Κωνσταντινούπολη


Πηγή 

Δεν υπάρχουν σχόλια: