Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2016

Χρυσή Αυγή: Να συνεδριάσει απαραιτήτως η Επιτροπή Άμυνας στο Καστελόριζο - ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ, ΠΑΠΠΑΣ ΚΑΙ ΑΪΒΑΤΙΔΗΣ ΖΗΤΟΥΝ ΝΑ ΜΕΤΑΒΟΥΝ ΣΤΗΝ ΜΕΓΙΣΤΗ.


Πέρα και πάνω απο τις μικροπολιτικές σκοπιμότητες και τις επικοινωνιακές τακτικές του Υπουργου Άμυνας Π. Καμένου, οι εθνικιστές βουλευτές Χ Παππάς, Η. Κασιδιάρης και Ι. Αϊβατίδης,δηλώνουν την πρόθεσή τους να μεταβούν στη νήσο Μεγίστη ως μέλη της Επιτροπής Εξωτερικών και Άμυνας της Βουλής, και να βρεθούν με αυτόν τον τρόπο στο πλευρό των Ακριτών μας.

Επίσης δίνουν το μήνυμα στον προαιώνιο εχθρό του γένους, οτι ΔΕΝ ΠΑΡΑΧΩΡΕΙΤΑΙ ΣΠΙΘΑΜΗ ΓΗΣ!!!!

 Αναλυτικά η ανακοίνωση της Χρυσής Αυγής:

"Το Καστελόριζο αποτελεί τμήμα της ελληνικής επικράτειας, ως εκ τούτου θεωρούμε υποχρεωτική την Συνεδρίαση της Επιτροπής Άμυνας σε αυτό.

Οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής Αϊβατίδης, Κασιδιάρης και Παππάς δηλώνουν την πρόθεσή τους να μεταβούν στη νήσο Μεγίστη ως μέλη της Επιτροπής Εξωτερικών και Άμυνας της Βουλής.

Οι αντιδράσεις των κομματικών παραγόντων και η άρνησή τους να μεταβούν στο Καστελόριζο, αποδεικνύουν πως είναι όλοι τους πιστοί στη γραμμή της εθνικής υποτέλειας και της μειοδοσίας.
Η Χρυσή Αυγή απαιτεί την ανακήρυξη της Ελληνικής ΑΟΖ, που λόγω της ύπαρξης του συμπλέγματος της Μεγίστης, καθιστά την Ελλάδα κυρίαρχη δύναμη στην Ανατολική Μεσόγειο.

Η Χρυσή Αυγή καταγγέλλει την μειοδοτική στάση Τσίπρα - Καμμένου απέναντι στις τουρκικές προκλήσεις και την εθνικά επικίνδυνη γραμμή όλων των υπολοίπων κομμάτων της Βουλής.

Χρυσή Αυγή
Γραφείο τύπου"
Δεν υπάρχουν σχόλια: