Δευτέρα, 20 Μαρτίου 2017

Οι Antifa της Ελλάδας ταυτίζονται με τους ψευτοΝαζί της Ουκρανίας, τις FEMEN, τον Soros, τους Σιωνιστές και το ΝΑΤΟ.


Υπάρχουν και καλοί Ναζί…αυτοί στην Ουκρανία.Που δεν έχουν καμία σχέση με πραματικούς Εθνικοσοσιαλιστές αλλα είναι Σιωναζί-Ψευτοναζί!!!!

Μ’ αυτούς συνεργάστηκε ο Βενιζέλος …και αμέσως μετά και ο Τσίπρας. Κι ο Soros δήλωσε τη στήριξή του σ’αυτούς του Δεξιού Τομέα. Είναι τόσο καλοί ψευτοΝαζί … που ακόμα και οι «αντιεξουσιαστές» του Soros-Indymedia τους υποστηρίζουν.

Είναι τόσο καλοί οι ΣιωΝαζί που στην Ουκρανία εξαερώθηκαν σε κλάσματα δευτερολέπτου οι Antifa κι εμφανίστηκαν σιωνιστές φασίστες με ακριβώς τις ίδιες «στολές», τις ίδιες τακτικές και ακριβώς την ίδια τεχνογνωσία πρόκλησης χάους. Μόλις επετεύχθη η ανατροπή του Φιλορώσου Γιανουκόφσκι … που εκτός από τους ψευτοΝαζί …τον μισούσαν και οι Femen που επίσης τα παίρνουν από τον Soros…. ανέλαβε αρχηγός των ψευτοΝαζί .. ένας περιούσιος.

Με τον ίδιο τρόπο ο Σιωνισμός και οι Τοκογλύφοι επινόησαν φιλοισραηλινούς «Ισλαμιστές» που σφάζουν αποκλειστικά …Μουσουλμάνους.

Ο σιωνιστικός Δεξιός Τομέας εξάγει τεχνογνωσία τρομοκρατίας και στην Εσθονία πλέον …και ταυτόχρονα χθες αποβιβάστηκαν 800 Βρετανοί στρατιώτες για να ενισχύσουν τις βάσεις του ΝΑΤΟ και να αποτρέψουν Ρωσική επιθετικότητα!

ΚΛΙΚ ΓΙΑ ΜΕΓΕΝΘΥΣΗ! ΣΤΟ ΑΝΑΡΧΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ INTIMEDIA ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΓΡΑΦΟΥΝ: ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΑΝΟΙΧΤΑ ΤΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΨΕΥΤΟΝΑΖΙ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ!ΠΟΣΟ ΠΙΟ ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΔΗΛΑΔΗ…!!!

Το ΝΑΤΟ κλασικά περικυκλώνει με βάσεις και πυρηνικά χώρες όπως το ΙΡΑΝ, την Κίνα και τη Ρωσία … και με μία προβοκάτσια είναι έτοιμο να εισβάλλει … Κι αυτό θεωρείται …«αμυντική» πολιτική.

Βλέπετε αυτές τις τρομερές «συμπτώσεις» … οι Antifa της Ελλάδας …να ταυτίζονται με τους ψευτοΝαζί της Ουκρανίας, να ταυτίζονται με τις FEMEN, τον Soros , τους Σιωνιστές και το ΝΑΤΟ.

Όλοι δουλεύουν για τον ίδιο ιερό σκοπό. Δεν τους ενδιαφέρει το κόστος σε αίμα και σε καταστροφή περιουσιών και δεν βρίσκουν αντίσταση από κανέναν ηγέτη της Ευρώπης. Ακόμα κι αυτοί που εμφανίζονται ως ηγέτες των εθνικιστών … πέρα από το να στοχοποιούν τους μουσουλμάνους …δεν κάνουν τίποτα άλλο. Ακριβώς δηλαδή ότι το Ισραήλ που περιβάλλεται από μουσουλμανικές χώρες και έχει καταπατήσει τη γη των Παλαιστινίων.

Κάντε κλικ στην ΠΗΓΗ αυτού του άρθρου για να διαβάσετε και άλλα σχετικά θέματα όπως: Οι FEMEN, που θέλουν τον θάνατο των «φασιστών», χρηματοδοτούνται από Εβραίο εκατομμυριούχο , Τα συμφέροντα του Ισραήλ προστατεύουν και οι Femen!!! , Ουκρανοί ψευτοΕθνικιστές με Ισραηλινό εξοπλισμό και οι “ευγενικές” χορηγίες του Ισραήλ. και πολλά ακόμη!

Δεν υπάρχουν σχόλια: