Δευτέρα, 3 Απριλίου 2017

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ που θα συζητηθεί!! Ο Ν.Μιχαλολιάκος απάντησε στις ερωτήσεις των φίλων της σελίδας μας!!


Σε μία  ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ εφ' όλης της ύλης συνέντευξη ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής Ν.Μιχαλολιάκος απάντησε στις ερωτήσεις των φίλων και αναγνωστών της σελίδας μας.

Ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής σχολίασε την οικονομική κατάσταση της χώρας, το σχέδιο του κόμματος για την οικονομία, για τις ένοπλες δυνάμεις, την ασφάλεια του Έλληνα πολίτη, την σχέση των Ελλήνων Εθνικιστών με τα αντίστοιχα κινήματα της Ευρώπης, την προσέγγιση Τουρκίας Ρωσίας και γενικά για όλα τα θέματα που απασχολούν τον Έλληνα πολίτη.

Δεδομένου του όγκου των ερωτήσεων που δεχτήκαμε, καταβάλαμε κάθε δυνατή προσπάθεια να απαντηθούν άμεσα η έμμεσα όλες οι ερωτήσεις που υποβάλλατε. Ζητούμε προκαταβολικά συγγνώμη αν δεν μπορέσαμε να μεταφέρουμε κάποιου φίλου την ερώτηση, επιφυλασσόμεθα να το πράξουμε στο μέλλον, σε μια επόμενη συνέντευξή μας, η οποία θα πραγματοποιηθεί σύντομα.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:Την επεξεργασία του οπτικοακουστικού υλικού, επιμελήθηκε ο άξιος αδερφός και Συναγωνιστής μας, Pellagi!

Η Εξέγερση Ελλήνων, παρά την σφοδρή πολεμική και την φίμωση που δέχεται από το facebook, θα συνεχίσει τον αδιάκοπο αγώνα για την ενημέρωση του Ελληνόψυχου κοινού της με ένα και μοναδικό σκοπό: ΑΦΥΠΝΙΣΗ - ΕΝΩΣΗ - ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: