Κυριακή, 26 Μαρτίου 2017

Εθνικιστικός σεισμός στην Θεσσαλονίκη: Χιλιάδες Χρυσαυγίτες βροντοφώναξαν “Φωτιά και τσεκούρι στους προσκυνημένους”! ΒΙΝΤΕΟ


Το μήνυμα της Εθνικής Αντίστασης σε όλη την Ελλάδα έστειλαν εχθές χιλιάδες Εθνικιστές, οι οποίοι έδωσαν δυναμικό και μαζικό παρόν στην ομιλία του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου στην Θεσσαλονίκη.

Ανήμερα της διπλής Εθνικής εορτής για την Επανάσταση του 1821 και τον Ευαγγελισμό της Θεοτόκου η κεντρική αίθουσα του ξενοδοχείου Capsis πλημμύρισε από απροσκύνητους Έλληνες Εθνικιστές.


Εθνικιστικά συνθήματα δονούσαν την ατμόσφαιρα, δίνοντας έτσι την καλύτερη απάντηση στους μπολσεβίκους που επιχειρούν να αλλάξουν την ιστορία και να αλλοιώσουν το μήνυμα της Εθνικής Επανάστασης του 1821.

Παρακολουθήστε ολόκληρη την χθεσινοβραδινή εκδήλωση της Χρυσής Αυγής στην Θεσσαλονίκη, στην κατάμεστη αίθουσα του ξενοδοχείου Capsis, όπου χιλιάδες Ελλήνων έδωσαν δυναμική απάντηση στην πολιτική αποκλεισμού και φίμωσης της Χρυσής Αυγής, που επιχειρούν απεσταλμένοι του κράτους και του παρακράτους, αποδεικνύοντας στην πράξη ότι η Χρυσή Αυγή βρίσκεται σε απευθείας επαφή με τον Λαό και άρα όλοι αυτοί είναι καταδικασμένοι να αποτύχουν και μάλιστα οικτρά.


Η δυναμική εκδήλωση ολοκληρώθηκε με τους χιλιάδες συγκεντρωμένους σε στάση προσοχής να ψάλλουν τον εθνικό ύμνο.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: