Πέμπτη, 16 Μαρτίου 2017

Θρασύτατες απειλές Τσαβούσογλου: Η Ευρώπη θα γίνει πεδίο τζιχάντ τα επόμενα χρόνια!


Μία αυτοεκπληρούμενη προφητεία ξεφούρνισε αμέσως μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος των ολλανδικών εκλογών ο τούρκος ΥΠΕΞ, Μεβλούτ Τσαβούσογλου.

Συγκεκριμένα, είπε: «Οι εκλογές τελειώσαν στην Ολλανδία. Αν δείτε στα περισσότερα κόμματα δεν υπάρχει καμία διαφορά μεταξύ των σοσιαλδημοκρατών και του ακροδεξιού Βίλντερς. Ολα έχουν την ίδια νοοτροπία. Πού θα πας στην Ευρώπη; Εχετε ξεκινήσει την κατάρρευση της Ευρώπης και την οδηγείτε στην άβυσσο. Ιεροί πόλεμοι σύντομα θα ξεσπάσουν στην Ευρώπη»

Βεβαίως, τα όσα είπε ο Τσαβούσογλου δεν είναι κάποια βαθυστόχαστη πολιτική ανάλυση. Είναι απλώς μία προειδοποίηση για τα όσα αναπόφευκτα θα συμβούν. Μία προειδοποίηση την οποία εκφράζει αυτός που στέλνει τους τζιχαντιστές στην Ευρώπη.

Αυτό που ουσιαστικά λέει ο Τσαβούσογλου είναι ότι η πολιτική των ανοιχτών συνόρων, την οποία εφαρμόζουν η Μέρκελ και οι εκλεκτοί της, συμπεριλαμβανομένου του Ρούτε, που θα κληθεί να σχηματίσει την επόμενη ολλανδική κυβέρνηση, επιτρέπει την διείσδυση των μαχητών του Ισλάμ σε ευρωπαϊκό έδαφος.

Έτσι, αναπόφευκτα αυξάνεται η τουρκική επιρροή και η Ευρώπη, όντως, σε λίγα χρόνια θα γίνει πεδίο «ιερού πολέμου» (τζιχάντ).

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: