Σάββατο, 18 Μαρτίου 2017

Ο Νετανιάχου απειλεί να κάνει Παλαιστίνη τη Συρία συνεχίζοντας τους αεροπορικούς βομβαρδισμούς…


Σχόλιο της αδερφικής μας ιστοσελίδας που είναι και η Πηγή του άρθρου: Ο ΜΑΚΕΛΑΡΗΣ ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ,Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΣΕ ΑΘΩΕΣ ΨΥΧΕΣ ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΒΡΕΦΗ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ,ΕΧΕΙ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΒΟΜΒΑΡΔΙΖΕΙ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΧΩΡΑ!

Ο Νετανιάχου απειλεί να κάνει Παλαιστίνη τη Συρία υποσχόμενος ότι θα συνεχίσει τις αεροπορικές επιδρομές.
« H ισραηλινή επιδρομή στη Συρία στόχευε όπλα σοφιστικέ της Hezbollah », δήλωσε ο Benyamin Netanyahou και διαβεβαίωσε ότι αυτού του είδους τα χτυπήματα θα συνεχιστούν..

« Η πολιτική μας είναι πολύ συνεπής», είπε ο Νετανιάχου. « Όταν ταυτοποιούμε απόπειρες μεταφοράς προηγμένων όπλων στη Hezbollah και έχουμε πληροφορίες από τις υπηρεσίες πληροφοριών για αυτό το θέμα αντιδράμε προληπτικά », είπε ο Netanyahou στην τηλεόραση.

Η ισραηλινή αεροπορία στόχευσε στις 2h30 (τοπική ώρα) στο βορρά της Συρίας ένα κονβόι που προοριζόταν για τη Hezbollah σύμφωνα με την εκδοχή των ισραηλινών ενώ ο συριακός στρατός αναφέρει ότι η επιδρομή είχε ανεπιτυχώς στόχο θέσεις του κοντά στην Παλμύρα.

Η Mόσχα κάλεσε σήμερα τον ισραηλινό πρέσβη στη Μόσχα τον Gary Koren, για να συζητήσει το θέμα της αεροπορικής επιδρομής στη Συρία.

Τη Δευτέρα ο πρέσβης είχε παρουσιάσει τα διαπiστευτήρια του στο Ρώσο πρόεδρο.i24news.tv, jpost 17.3.17

Η Συρία ισχυρίζεται πάντα ότι κατέρριψε ένα ισραηλινό μαχητικό κάτι που απορρίπτει ο ισραηλινός παράγοντας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: