Παρασκευή, 31 Μαρτίου 2017

ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΩΝ ΑΣΤΙΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΠΑΡΕΣΤΗΚΑΝ ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΟΥ ΚΚΕ; ΔΕ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΟΥΣ… ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ;


Γράφει ο Αθανάσιος Βασιλόπουλος

Ξεκίνησε, λοιπόν, εχθές το πολυδιαφημισμένο 20ο Συνέδριο του… τιμημένου κουκουέ, του κόμματος που απειλεί τους αστούς με… σοσιαλιστική επανάσταση και εγκαθίδρυση δικτατορίας του προλεταριάτου.

Και θα περίμενε κανείς (ανήξερος…) στο Συνέδριο ενός τόσο… επαναστατικού κόμματος να μην εμφανιστεί κανένας εκπρόσωπος άλλου κόμματος, για λόγους… ασφαλείας, μιας και δε θέλουν πολύ οι κνίτες και οι παμίτες ν’ αρχίσουν την… επανάσταση ακόμα και κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου.

Ωστόσο, εδώ συνέβη το αντίθετο και στο Συνέδριο παρευρέθηκαν εκπρόσωποι όλων των κομμάτων του… συνταγματικού τόξου: ο πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης από τον ΣΥΡΙΖΑ, οι αντιπρόεδροι της Βουλής, Νικήτας Κακλαμάνης (από την νουδούλα), Δημήτρης Κρεμαστινός (κλεφτο-ΠΑΣΟΚ) και Σπύρος Λυκούδης (Ποτάμι), αλλά και ο ψοφοδεξιός πρόεδρος της Ένωσης Περιφερειών, Κώστας Αγοραστός, οι δήμαρχοι Αθήνας και Πειραιά, Γιώργος Καμίνης και Γιάννης Μώραλης και λοιποί… δημοκράταροι.

Γιατί άραγε; Λέτε να έχουν… άγνοια κινδύνου ή μήπως έχουν πλήρη επίγνωση ότι ΚΚΕ και επανάσταση είναι σα να λέμε μέρα και νύχτα;


Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: