Παρασκευή, 24 Μαρτίου 2017

Γιατί μέχρι τώρα δεν έχουν χτυπήσει και την Ελλάδα οι μουσουλμάνοι;Γιατί οι μουσουλμάνοι , τόσο σε επίπεδο ενορχηστρωμένου μαζικού τρομοκρατικού χτυπήματος όσο και σε επίπεδο ανοργάνωτου εγκλήματος «μοναχικών λύκων», δεν χτυπάνε την Ελλάδα ,ενώ δεν διστάζουν να χτυπήσουν κάθε άλλη ευρωπαϊκή χώρα;

Γιατί δεν έχουμε «Αλλάχου Άκμπαρ» στην Ελλάδα ρε παιδιά;

Την Ελλάδα και την Ιταλία δεν τις χτυπάνε προς το παρόν γιατί είναι πύλες εισόδου και διείσδυσης του Ισλάμ στη Δύση. Αν διαπράξουν πολύνεκρα χτυπήματα ο λαός θα εξεγερθεί και θα απαιτήσει από τους πολιτικάντηδες να κλείσει τα σύνορα και η «πολυπολιτισμικότητα» (=εξισλαμισμός ) θα σταματήσει .

Μόλις περάσουν όλα τα εκατομμύρια που αυτοί επιθυμούν και τους καθιστούν ασφαλείς ώστε να διενεργούν κατά το δοκούν οποιαδήποτε δράση επιβολής , τότε θα μας λιανίσουν και εμάς.

Φανταστείτε εφόσον κράτη πιο πλούσια και πιο οργανωμένα και πιο προχωρημένα σε επίπεδο γενικής ασφάλειας δεν μπορούν να συγκρατήσουν τους κάφρους, φανταστείτε το εύρος του χτυπήματος που θα διεξαχθεί εδώ .Θα μας ξεκωλιάσουν ασάλιωτα!!!!!!! 

Επίσης το άλλο που λέει είναι ότι η αστυνομία σε πολλά κράτη της Δύσης κρατάει διπλά βιβλία. Δηλαδή τα «μη πολιτικά ορθά αξιόποινα συμβάντα» τα καταγράφουν για λόγους περιγραφικής στατιστικής στα κρυφά βιβλία. Εννοώ αυτά των ισλαμοκάφρων, όπως ληστείες , βιασμούς ,ξυλοδαρμούς κτλ.

Στα κανονικά βιβλία οπότε εμφανίζεται μια σχετικά μειωμένη εγκληματικότητα των ισλαμοκανιβάλων για τους σκοπούς των προδοτών της ΕΕ που καταστρέφουν την Ευρώπη κατά τις υποδείξεις των Εβραίων που παρασιτούν εδώ (αυτούς που αναγνωρίζει ακόμα και ο Σιωνιστής Φρυζής και τους αποκαλεί «liberals Εβραίους» γιατί πλέον τα κάνουν όλα τόσο φάτσα φόρα και δεν αισχύνονται πια που δεν καλύπτεται το θέμα).

Στο βίντεο θα δείτε την διάλεξη του δημοσιογράφου Δημήτριο Καψάλα να θέτει να εξής ερωτήματα:  Ως πότε θα κρύβουν τους βιασμούς; 


Κάτω το δεύτερο μέρος 


Μ. Δ.  

Δεν υπάρχουν σχόλια: