Κυριακή, 16 Απριλίου 2017

Οι ισλαμιστές αντάρτες της Συριακής αντιπολίτευσης που στηρίζει η Δύση σκοτώσαν 100 άμαχους, 50 παιδιά. Aυτούς υποστηρίζουν και οι λεγόμενοι αντιφασίστες!


Μόνο σοκ προκαλούν οι νεότερες πληροφορίες από την πολύνεκρη βομβιστική είθεση στη Συρία. Πιο συγκεκριμένα οι «άγνωστοι» βομβιστές παρέσυραν παιδιά κοντά σε ένα βαν στο οποίο υπήρχαν τρόφιμα με την ένδειξη «για παιδιά» και άρχισαν να τα μοιράζουν πριν γίνει η έκρηξη.

Σύμφωνα με το ΑΡ οι νεκροί ανέρχονται σε τουλάχισοτν 100 εκ των οποίων οι 49 είναι παιδιά. Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες οι «μετριοπαθείς» αντάρτες εμπόδιζαν για δύο ώρες τα ασθενοφορα να φτάσουν στον τόπο της τραγωδίας και να μεταφέρουν τραυματίες.


Αυτό έγινε δυνατό μόνο αφότου οι συριακές αρχές κατόθρωσαν να μεταφέρουν τους τραμυατίες από άλλο δρόμο.

Η έκρηξη έγινε στα περίχωρα του Χαλεπίου, την ώρα που γίνεται προσπάθεια εφαρμογής συμφωνίας για ανταλλαγή κατοίκων, μεταξύ των ανταρτών και του στρατού της Συρίας, μεταδίδουν κρατικά ΜΜΕ.

Οπως έγινε γνωστό τα λεωφορεία μετέφεραν τους κατοίκους από δύο χωριά που εκκενώνονταν και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες υπάρχουν πολλοί νεκροί. Τα λεωφορεία μετέφεραν σιίτες που είχαν εγκαταλείψει τις εστίες τους και υποστηρίζουν την συριακή κυβέρνηση στο πλαίσιο εφαρμογής συμφωνίας ανταλλαγής κατοίκων με τους ισλαμιστές αντάρτες.


Βεβαίως, μην περιμένετε την συγκεκριμένη είδηση να την αναδείξουν τα λεγόμενα "δυτικά" ΜΜΕ, αφού η επίθεση έγινε από τους χαϊδεμένους τους, τζιχαντιστές, και άρα δεν μπορούν να την εκμεταλλευτούν πολιτικά για να βομβαρδίσουν τον Άσαντ. Το αίμα αυτών των παιδιών είναι αδιάφορο για τους διεθνείς επικυρίαρχους, αφού δεν μπορεί να οδηγήσει σε γεωπολιτικά οφέλη.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: