Πέμπτη, 6 Απριλίου 2017

Ελεύθεροι οι 29 κατηγορούμενοι για τις παράνομες ελληνοποιήσεις!Ελλαδιστάν, η μόνη χώρα στο πλανήτη όπου η διαπλοκή και η διαφθορά έχουν ασυλία... 

Ελεύθεροι αφέθηκαν με περιοριστικούς όρους κι οι 29 κατηγορούμενοι-αναμεσα τους και πρώην αστυνομικός της Αντιτρομοκρατικής, συμβολαιογράφοι, δικηγόροι, υπάλληλοι της Αποκεντρωμένης Αυτοδιοίκησης- για συμμετοχή στο μεγάλο κύκλωμα των εκατοντάδων παράνομων ελληνοποιήσεων – που είχε αναδειχθεί προ μερικών ημερών.

 Όλοι αντιμετώπιζαν και κακουργηματική δίωξη για «συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση» και με πολύ σημαντικό περιουσιακό όφελος. Ομως κρίθηκε –και με βάση τις διατάξεις των νέων νόμων του Υπουργείου Δικαιοσύνης ότι δεν πρέπει να προφυλακισθούν.

Σύμφωνα με πληροφορίες αρμόδιοι δικαστικοί λειτουργοί εξέφρασαν επιφυλάξεις για τον λόγο που υπήρξε άρση απορρήτου στα τηλέφωνα των υπόπτων αφού πολλά από τα αδικήματα που κατηγορούνται (για αλλοιώσεις εγγράφων , ψευδείς δηλώσεις κλπ) είναι πλημμεληματικής μορφής.

Σημειώνεται ότι σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛΑΣ τα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης προχωρούσαν στην παράνομη νομιμοποίηση αλλοδαπών ενώ αποκόμιζαν μεγάλα χρηματικά ποσά, τα oποία κυμαίνονταν από 6.000 έως 7.000 ευρώ για κάθε περίπτωση.

Κατασχέθηκαν συνολικά 213.000 ευρώ και τουλάχιστον 150 εικονικά σύμφωνα συμβίωσης, που αντιστοιχούν σε ισάριθμες περιπτώσεις νομιμοποίησης. Παράλληλα διερευνώνται άλλες 210 περιπτώσεις ψευδούς αναγνώρισης πατρότητας εξώγαμων παιδιών Ελληνίδων μητέρων… Ελλαδιστάν και συνεχίζουν…...

elkosmos.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια: