Πέμπτη, 20 Απριλίου 2017

ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΦΕΥΓΑΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ ΟΙ «ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ» ΑΝ ΕΚΛΕΓΕΙ Η ΛΕΠΕΝΔε φαίνεται να αντέχουν οι διάφοροι «προοδευτικοί» μια επερχόμενη νίκη της Λεπέν, και στην περίπτωση που συμβεί το… μοιραίο, θα εγκαταλείψουν την χώρα τους!

Η ιδέα προέκυψε με αφορμή δημοσκόπηση που διενήργησε στη Γαλλία η εταιρεία Yougov για λογαριασμό του δικτύου μεταφορών (μετακομίσεων) Démépool με αφορμή τις επικείμενες προεδρικές και βουλευτικές εκλογές στη χώρα. Το βασικό συμπέρασμα της έρευνας είναι ότι ένας στους πέντε γάλλους ψηφοφόρους δεν θα διστάσει να μετεγκατασταθεί σε άλλη χώρα αν το αποτέλεσμα της κάλπης είναι υπέρ της Λεπέν.

Η έρευνα διενεργήθηκε στις 22 και 23 Μαρτίου σε περισσότερους από 1.000 ψηφοφόρους. Στην ερώτηση «προσωπικά σε ποιον βαθμό σχεδιάζετε να μετακομίσετε εκτός Γαλλίας αν το αποτέλεσμα της προεδρικής εκλογής δεν σας ταιριάζει», το 8% των ερωτηθέντων απεφάνθη με βεβαιότητα ότι θα μεταναστεύσει, ενώ το 12% απάντησε ότι «μάλλον θα μεταναστεύσει»!

Δεν ξέρουμε τι θα κάνει το «προοδευτικαριό» της Γαλλίας, αλλά το εγχώριο να μην σκέπτεται καθόλου την… μετεγκατάσταση σε άλλη ευρωπαϊκή χώρα, στην περίπτωση που «αύριο» – «μεθαύριο» ανέλθει η Χρυσή Αυγή στην εξουσία. Διότι, δε θα προλάβει!!!!

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: