Τρίτη, 4 Απριλίου 2017

ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΙ ΘΡΑΣΟΣ: Ο ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΟΥ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ, ΜΠΟΓΙΟΠΟΥΛΟΣ, ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ «ΜΑΚΡΥ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ»!


Θα ήταν μεγάλη έκπληξη αν στην κακόφωνη χορωδία των σταλινοδημοκρατών που χύνουν δηλητήριο αυτές τις μέρες –και όχι μόνον αυτές- για την Χρυσή Αυγή, έλλειπε ο… κολχόζνικος σύντροφος Μπογιόπουλος. Λείπει ο… Μάρτης από τη Σαρακοστή;

Ο σ. Μπογιόπουλος, λοιπόν, ως… ειδήμων χρυσαυγολόγος, έδωσε συνέντευξη στον ρ/σ 9,84 (του Δήμου Αθηναίων, δηλαδή του Καμίνη…), όπου μεταξύ των άλλων είπε και τα εξής:

«Το πρόσωπο των ναζιστών και του φασισμού, δεν ήταν ποτέ ενδεδυμένο με καμία επίφαση, είναι το βαθύ σύστημα, όσο αντισυστημικό και αν θέλουν να το εμφανίζουν και κυρίως αποτελεί το ύστατο μακρύ χέρι ντόπιου και πολυεθνικού κεφαλαίου…»

Σημαντική λεπτομέρεια: ο εν λόγω που χαρακτηρίζει την Χρυσή Αυγή «ύστατο μακρύ χέρι του κεφαλαίου», είναι υπάλληλος του μεγαλοκαρχαρία Βαρδινογιάννη, στο enicos.gr, στον real fm, στην realnews και λοιπά. Τόσο θράσος!

Διαβάστε επίσης: Ποιος πλουτοκράτης πήγε στο Συνέδριο του ΚΚ€;, KAI   Η αιχμαλωσία της Αριστεράς από τον οίκο Ρότσιλντ., ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΠΩΣ ΘΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΚΑΘΕ ΛΟΓΗΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΤΟ ΑΥΡΙΑΝΟ ΕΘΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ;

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: