Δευτέρα, 24 Απριλίου 2017

Μεγάλη Νίκη των Πατριωτικών Δυνάμεων στην Γαλλία – Η Λεπέν διεκδικεί την Γαλλική Προεδρία!


Σχολιασμός Πηγής: ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΜΑΡΙΝ ΛΕΠΕΝ ΚΑΙ ΤΡΑΜΠ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΗΔΗ ΑΓΚΑΘΙ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΚΕΙ ΝΑΙ ΤΟΥΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ! ΟΜΩΣ ΣΤΗΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΕ ΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ Τ ΑΘΕΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΡΟΘΤΣΙΛΝΤ!! ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΠΩΣ Η ΜΑΡΙΝ ΛΕΠΕΝ ΕΔΙΩΞΕ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΑΡΝΗΘΕΙ ΤΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ!

ΒΛ.Λεπέν: Θα είμαι ο μεγαλύτερος υπερασπιστής των Γάλλων Εβραίων

Οι Γάλλοι Πατριώτες σημείωσαν σήμερα μία μεγάλη Νίκη. Μία Νίκη της Ευρώπης των Εθνών ενάντια στην παγκοσμιοποίηση, την ισλαμοποίηση και την λαθρομετανάστευση.

Μία Νίκη που αποτελεί προάγγελο της επικράτησης όλων των Εθνικών Κινημάτων στην Ευρώπη και πρώτα απ’ όλα της Χρυσής Αυγής στην Ελλάδα.

Αξίζει να θυμηθούμε τι είχε δηλώσει για την Χρυσή Αυγή ο ιδρυτής του Front National, μεγάλος Ευρωπαίος πολιτικός, Ζαν Μαρί Λεπέν:

«Καταλαβαίνω τι αντιμετωπίζει η Χρυσή Αυγή γιατί έχω κυνηγηθεί, και έχω υποστεί αδικίες. Αλλά θα σας πω κάτι. Ο δικαστής που με δίκασε, κατηγορείται τώρα για απάτη ως μέλος εγκληματικής οργανώσεως.

Τους Ευρωβουλευτές της Χρυσής Αυγής τους γνωρίζω. Τους σφίγγω το χέρι. Ξεχωρίζουν. Και χαίρομαι γιατί όταν χαιρετάω τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής, οι άλλοι εκνευρίζονται. Η Χρυσή Αυγή είναι ο μοχλός που θα θέσει σε κίνηση όλη την Ευρώπη».

Δεν υπάρχουν σχόλια: