Δευτέρα, 10 Απριλίου 2017

ΙΔΟΥ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΗΣ CIA ΚΑΙ ΤΗΣ MOSAND!Εκτός από παρακρατικά τσιράκια των τσιπροβλαμμένων, οι τσογλανοκομμουνιστικές «συλλογικότητες» των Εξαρχείων είναι –επ’ αμοιβή!- τσιράκια της CIA και της Mosand. Ιδού μια ακόμα απόδειξη , από τον διαδικτυακό βόθρο του Σόρος, όπου υιοθετούν πλήρως την προπαγάνδα των παγκοσμίων τυράννων:

«Κάλεσμα αναρχικών για τη τελευταία σφαγή με χημικά όπλα στη Συρία

από @Πρωτοβουλία αναρχικών εντός και εκτός των τειχών  06/04/2017 10:36 μμ.

Σαν ενεργά κομμάτια του αναρχικού κινήματος που βάζουμε ψηλά στην «ατζέντα» το θέμα της διεθνιστικής αλληλεγγύης καλούμε κι εμείς με τη σειρά μας στη συνέλευση της Παρασκευής στο Πολυτεχνείο στις 20:00 με θέμα τη νέα σφαγή με χημικά όπλα ενάντια στον επαναστατημένο Συριακό λαό.

Αναφορά για τη κατάσταση στη Συρία τον τελευταίο μήνα και κάλεσμα αλληλεγγύης.

…Στις 4 Απριλίου στις 06.30 το πρωί και ενώ ο περισσότερος κόσμος κοιμόταν, πολεμικό αεροσκάφος του Bashar al-Assad βομβάρδισε το Khan Shaykhun στο νότιο Ιντλίμπ με χημικά όπλα. Απολογισμός 84 νεκροί και 100αδες τραυματίες στη συντριπτική τους πλειοψηφία άμαχοι και παιδιά. Ταυτόχρονα οι βομβαρδισμοί νοσοκομείων στην περιοχή από ρωσικά αεροσκάφη τόσο λίγο πριν την επίθεση όσο και μετά εκτόξευσαν τον αριθμό των θυμάτων. Οι γιατροί και οι ακτιβιστές που ήρθαν σε επαφή με τους τραυματίες δήλωσαν πως τα συμπτώματα ταιριάζουν απόλυτα με αυτά του αερίου sarin. Τo ίδιο αέριο είχε χρησιμοποιηθεί από το καθεστώς και πάλι τον Αύγουστο του 2013 στη Γούτα της Δαμασκού δολοφονώντας 1400 αμάχους και τον Δεκέμβριο του 2016 στη ανατολική Χάμα με 100 νεκρούς στη συντριπτική τους πλειοψηφία πάλι άμαχοι.

Την ίδια ημέρα (4 Απριλίου) το καθεστώς βομβάρδισε την πολιορκημένη ανατολική Γούτα (προπύργιο των αντικαθεστωτικών) σκοτώνοντας 30 αμάχους. Την επόμενη ημέρα όλοι οι παγκόσμιοι οργανισμοί υγείας, ακτιβιστές ανθρωπίνων δικαιωμάτων, μη κυβερνητικές οργανώσεις, ντόπιοι κάτοικοι κλπ χαρακτήριζαν το καθεστώς και τους συμμάχους του ως τους μοναδικούς υπευθύνους αυτού του μακελειού. Η Ρωσία (βασικός σύμμαχος Assad) προέβη στον εξωφρενικό ισχυρισμό πως ναι μεν τα αεροσκάφη που βομβάρδισαν ήταν καθεστωτικά, αλλά χτυπήσανε μια αποθήκη οπλισμού των ανταρτών στην οποία φυλάγονταν τα εν λόγω χημικά όπλα. Τι κι αν δεκάδες ντόπιοι επιβεβαιώνουν πως από τις 4 ρουκέτες που ερίφθησαν από το αεροπλάνο η μια περιείχε χημικά; Τι κι αν οι συγκεκριμένοι επιβεβαιώνουν πως στη περιοχή δεν υπήρχε στρατιωτικός εξοπλισμός καμίας οργάνωσης; Τι κι αν όλοι οι οργανισμοί, καθώς και η κοινή λογική, λένε το αντίθετο; Η γκεμπελίστικη πρακτική του Assad και των συμμάχων του αναπτύσσεται για άλλη μια φορά.

Γι αυτόν το σκοπό έχει στηθεί ένας απίστευτος μηχανισμός προπαγάνδας, κυρίως στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μέσω του οποίου διάφοροι δημοσιογράφοι, «ακτιβιστές», αριστερά και ακροδεξιά φερέφωνα κλπ, προσπαθούν να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα και κατηγορούν τους αντάρτες γι αυτή την επίθεση επικαλούμενοι είτε το υποτιθέμενο ηθικό πλεονέκτημα της πλευράς Assad, είτε την νικηφόρα προέλαση του σε όλα τα μέτωπα του πολέμου αυτή τη περίοδο,είτε ότι είναι μια «προβοκάτσια» από τη πλευρά των ανταρτών ώστε να αναγκαστούν οι Η.Π.Α. να εμπλακούν στρατιωτικά εναντίον του Assad.

 Μιλάμε για το ίδιο καθεστώς που έχει σκοτώσει 350.000 ανθρώπους, που ευθύνεται για χιλιάδες βομβαρδισμούς με θύματα αμάχους. Για το ίδιο καθεστώς που δολοφονεί δεκάδες πολιτικούς κρατούμενους κάθε βδομάδα. Το ίδιο καθεστώς που χρησιμοποιεί την πολιορκία και την πείνα σαν όπλα ενάντια στις εξεγερμένες περιοχές. Το ίδιο καθεστώς που επιτρέπει στις ιμπεριαλιστικές δυνάμεις της Ρωσίας και του Ιράν να αιματοκυλούν τον λαό της Συρίας με τα βομβαρδιστικά τους. Το ίδιο καθεστώς που ευθύνεται για δεκάδες επιθέσεις με αέριο χλωρίνης και για άλλες δύο, όπως γράψαμε και παραπάνω, με αέριο sarin ΠΑΝΤΑ σε εδάφη που ελέγχουν αντικαθεστωτικοί. Το κάθαρμα που ηγείται αυτού του καθεστώτος λοιπόν έχει προ πολλού βάψει τα χέρια του με αίμα. Ευθύνεται για χιλιάδες νεκρούς, πεινασμένους, βασανισμένους. Για εκατομμύρια εκτοπισμένους…».

Άξιος ο μισθός τους!

ethnikismos.net

Δεν υπάρχουν σχόλια: