Δευτέρα, 17 Απριλίου 2017

Το ντοκιμαντέρ «The Forecaster»


Ένα ντοκιμαντέρ που δείχνει πόσο αδίστακτοι είναι η εβραϊκή κλίκα του τραπεζικού και πιστοποιητικού συστήματος στην Αμερική , το πώς εξοντώνουν κάποιον όταν βλέπουν ότι απειλείτε το μονοπώλιο και η εξουσία τους από ανταγωνιστές

Η εβραϊκή κλίκα του πιστοποιητικού συστήματος δεν άφηνει κανέναν να την ανταγωνιστεί,  αν δεν υποκύψουνε οι ανταγωνιστές τις σε αυτούς τότε εφαρμόζουν ύπουλα τέχνασματα με στόχο την εξόντωση όχι μόνο της ανταγωνιστικής αντίπαλης εταιρείας αλλά σε προσωπικό και οικογενειακό περιβάλλον τον διαπλεκόμενου.

Ο Martin Armstrong είναι ένας που μπήκε στο στόχαστρο της εβραϊκής κλίκας , πρώην τρισεκατομμυριούχος οικονομικός σύμβουλος που ζει στις ΗΠΑ, ανέπτυξε ένα υπολογιστικό μοντέλο βασισμένο στον αριθμό π και σε άλλες κυκλικές θεωρίες, το οποίο του επέτρεψε να προβλέψει με εκπληκτική ακρίβεια οικονομικές κρίσεις, όπως η «Μαύρη Δευτέρα» του 1987 ή η οικονομική κατάρρευση της Ρωσίας. Στις αρχές της δεκαετίας 1980, ο Armstrong ίδρυσε την εταιρία οικονομικών προβλέψεων και συμβούλων «Princeton Economics International», με διεθνές πελατολόγιο.

Όταν η αναγνώρισή του μεγάλωσε και εξέχοντες τραπεζίτες της Νέας Υόρκης τον κάλεσαν να τους βοηθήσει στη χειραγώγηση των αγορών, ο Armstrong αρνήθηκε επανειλημμένα. Τότε αποφάσισε η εβραϊκή κλίκα του πιστοποιητικού συστήματος να βάλει τα πιόνια της του κρατικού μηχανισμού για να τον πείσει να υποκύψει και να δουλέψει για αυτούς αν όχι τότε να τον εξοντώσουν οικονομικά και την προσωπική του ζωή.

Το 1999, το FBI εισέβαλε στα γραφεία της εταιρείας του, κατάσχεσε το υπολογιστικό του μοντέλο και τον κατηγόρησε για δήθεν  απάτη τριών δισεκατομμυρίων δολαρίων.
Επίσης ζητήθηκε από τον  Άρμστρονγκ να παραδώσει τον κωδικό πρόσβασης του προγράμματος που προέβλεπε την οικονομική ανάλυση μελλοντικά, ο Άρμστρονγκ  αρνήθηκε , οδηγήθηκε στη φυλακή, όπου και κρατήθηκε παράνομα και αντισυνταγματικά για επτά χρόνια χωρίς να έχει προηγηθεί δίκη. Ήταν μία προσπάθεια να τον αποτρέψουν από το να ανοίξει δημόσια συζήτηση για την πραγματική απάτη χρεών που «χτιζόταν» εδώ και δεκαετίες.

Ο Armstrong, λέει ότι η κρίση του δημόσιου χρέους θα αρχίσει να ξεδιπλώνεται σε παγκόσμιο επίπεδο και μας εξηγήσει τις λεπτομέρειες αυτού του σημείου καμπής, που το υπολογιστικό του μοντέλο που προέβλεψε πριν από πολλά χρόνια.Δεν υπάρχουν σχόλια: