Τρίτη, 11 Απριλίου 2017

MISTER TSIPRAS ΚΑΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΑ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑΣ: ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΑΝ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΜΑΣ ΚΙ ΕΡΙΞΑΝ ΠΥΡΑΥΛΟΥΣ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑΓράφει ο Αθανάσιος Βασιλόπουλος

Η -γελοία!- σύνοδος των κρατών του Νότου της Ευρωπαϊκής Ένωσης (Γαλλία, Ιταλία, Ισπανία, Πορτογαλία, Ελλάδα, Μάλτα και Κύπρος) διεξάγεται αυτές τις μέρες στην Μαδρίτη και οι «ηγέτες» τους επικρότησαν την εγκληματική επίθεση των διεθνών τυράννων κατά της Συρίας, χαρακτηρίζοντάς την «δικαιολογημένη»: «Το πλήγμα που εξαπέλυσαν οι ΗΠΑ στην αεροπορική βάση του Σαϊράτ στη Συρία είχε τον κατανοητό στόχο να εμποδίσει και να αποτρέψει τη διάδοση και τη χρήση τέτοιων όπλων (σ.σ. χημικών) και ήταν περιορισμένο και επικεντρωμένο σε αυτόν τον στόχο».

Επιπλέον, στο κοινό ανακοινωθέν υιοθετείται η παραπλανητική προπαγάνδα περί χρήσης χημικών όπλων από τον πρόεδρο Άσαντ – που χρησιμοποιήθηκε ως δικαιολογία για την επίθεση: “καταδικάζεται με τον εντονότερο τρόπο η αεροπορική επίθεση με χημικά όπλα που διαπράχθηκε στις 4 Απριλίου στο Ιντλίμπ της Συρίας. Η επαναλαμβανόμενη χρήση χημικών όπλων στη Συρία, τόσο από το καθεστώς του (Σύρου προέδρου Μπασάρ αλ) Άσαντ από το 2013 όσο και από το Νταές συνιστούν εγκλήματα πολέμου».

Καταλαβαίνετε τώρα γιατί οι ιμπεριαλιστές αγαπούν τόσο πολύ τους αριστερούς, όπως ο mister Tsipras και η στηριζόμενη από το «αδελφό» του ΚΚΕ, Κ.Κ. Πορτογαλίας, κυβέρνηση της χώρας αυτής; Γιατί δικαιολογούν τις εγκληματικές τους επιθέσεις, όπου γης!

Δεν υπάρχουν σχόλια: