Δευτέρα, 10 Απριλίου 2017

Τα έχουν ισοπεδώσει όλα! «κ@λοτέχνις» βάφει την Ελληνική σημαία κόκκινη και το ονομάζουν τέχνη (video)


Διαβάζουμε, με ιδιαίτερη αυτοσυγκράτηση και αυτοέλεγχο:”Γνωστή για την αιρετική της συμπεριφορά και στάση, απέναντι σε κάθε κοινωνικοπολιτικό στερεότυπο, η Αυστραλοκύπρια δημιουργός – performer Krista Papista έπειτα από ένα μεγάλο διάστημα απουσίας από τα καλλιτεχνικά δρώμενα επιστρέφει με ένα καινούργιο κομμάτι – πρόκληση, με τίτλο «AMAN AMAN».

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα kaltblut-magazine.com, η δημιουργός με αυτό το κομμάτι επιστρέφει στις ρίζες της, με το video clip να παρουσιάζει μια συμμορία κοριτσιών οι οποίες μετανάστευσαν στο Λονδίνο από την Ελλάδα, την Κύπρο και το Αφγανιστάν. Ένα μεταμοντέρνο και σεξουαλικά απελευθερωμένο group ανθρώπων, οι οποίοι έχουν αυτό το κομμάτι ως εθνικό ύμνο και μια κόκκινη ελληνική σημαία, ως λάβαρο.

Τα κορίτσια θέλουν να βλέπουν τον εαυτό τους ως ηρωίδες, την ίδια ώρα που μερικοί μπορεί να τις χαρακτηρίζουν ως αιθεροβάμονες. Αυτό το κομμάτι, είναι ένα κόκκινο μανιφέστο, μια ηδονιστική διαμαρτυρία, μια ελληνική αλήτικη προσευχή, το οποίο έχει ως στόχο να ξεμπροστιάσει και να γελοιοποιήσει ακραία εθνικιστικά πολιτικά κόμματα.

Η Ελένη Μιαρίτη, είναι η αρχηγός αυτής της συμμορίας, η οποία ήταν υποψήφια για τον τίτλο της Miss Ελλάς το 2011 – και 6 χρόνια μετά έγινε ηθοποιός στο Λονδίνο και εκπροσωπεί την Κόκκινη Ελληνική Σημαία για το «AMAN AMAN»….” Ότι του έρθει του καθενός “κ@λοιτέχνη” το κάνει και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Ούτε προσβολή εθνικού συμβόλου, ούτε τίποτα…  Πάντως το τραγούδι, που αν έχετε κουράγιο μπορείτε να παρακολουθήσετε, δεν εθα είχε καμμία τύχη αν ανταγωνιζόταν τον Κατέλη στα “Παρατράγουδα”.elkosmos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: