Τετάρτη, 3 Μαΐου 2017

Το 4ο Μνημόνιο θα χρηματοδοτεί τους λαθρομετανάστεςΤην ώρα όμως που το Κράτος αφαιμάσσει τους Έλληνες, εντοπίσαμε βίντεο από την Ύπατη Αρμοστεία του Ο.Η.Ε. που δείχνει την επόμενη μέρα, την οποία όπως σας είπαμε ετοιμάζουν στην κυβέρνηση.

Λαθρομετανάστες θα αποκτούν από το Κράτος προπληρωμένες κάρτες «αξιοπρέπειας», προκειμένου να μείνουν μόνιμα στην χώρα και να καλύπτουν τις βασικές τους ανάγκες.

Όπως αναφέρει η Ύπατη Αρμοστεία:

Όλο και περισσότεροι αιτούντες άσυλο στην Ελλάδα βελτιώνουν την καθημερινότητά τους, λαμβάνοντας βοήθεια μέσω των προπληρωμένων καρτών της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες. Με τη χρήση της προπληρωμένης κάρτας οι πρόσφυγες μπορούν με αξιοπρέπεια να επιλέξουν τον τρόπο που θα καλύψουν τις βασικές τους ανάγκες, στηρίζοντας παράλληλα την τοπική κοινότητα.

Το πρόγραμμα εφαρμόζεται σε συνεργασία με το Υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής και με τη χρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

Στην υλοποίησή του συμμετέχουν οι οργανώσεις International Rescue Committee (IRC), International Federation of Red Cross (IFRC), Mercy Corps, Samaritan's Purse, Catholic Relief Services (CRS) και Care.

Δείτε το βίντεο και τα συμπεράσματα δικά σας. Οι φτωχοποιημένοι Έλληνες και οι μετανάστες θα ζουν με το ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα σε μία γκρι ισλαμοποιημένη κοινωνία. Έρχονται πραγματικά δύσκολες μέρες…


el.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: