Τετάρτη, 10 Μαΐου 2017

Η ΝΔ σε νέες εθνομηδενιστικές επιτυχίες που φέρουν πανηγύρια στα Σκόπια!
«Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργος Κουμουτσάκος, ο οποίος είναι υπεύθυνος για την εξωτερική πολιτική του μεγαλύτερου κόμματος της αντιπολίτευσης στην Ελλάδα, καταδίκασε τις πρόσφατες δηλώσεις του Έλληνα υπουργού Άμυνας, Πάνου Καμμένου για τα Σκόπια», γράφει η Ούτρινκσι Βέσνικ και αναμεταδίδει το Βαλκανικό Περισκόπιο.

Ο Καμμένος σε συνέντευξή του στην τηλεόραση ΣΚΑΪ είπε ότι «η πλειοψηφία του πληθυσμού στα Σκόπια είναι Αλβανοί», «η Ελλάδα είναι θεματοφύλακας της ασφάλειας του χριστιανικού πληθυσμού στην περιοχή των Δυτικών Βαλκανίων» και πρότεινε τη θέσπιση «χριστιανικού τόξου» στα Βαλκάνια. Επανέλαβε, επίσης, ότι δεν αποδέχεται τη χρήση του όρου «Μακεδονία» για το όνομα της χώρας μας, σημειώνει το δημοσίευμα.

Για όλα αυτά ο Κουμουτσάκος απέστειλε ανοικτή επιστολή προς τον υπουργό Εξωτερικών Νίκο Κοτζιά, προτρέποντας τον Κοτζιά να «διευκρινίσει» τις δηλώσεις του Καμμένου γιατί «με μεγάλη επιπολαιότητα αναφέρεται σε πολύ σοβαρά θέματα και δημιουργεί σύγχυση για τις απόψεις των ελληνικών αρχών».

Στην επιστολή του ο Κουμουτσάκος τονίζει ότι σε μια εποχή που η κατάσταση στα Βαλκάνια είναι κρίσιμη, η εξωτερική πολιτική της χώρας πρέπει να είναι συνεπής και υπεύθυνη, υπενθυμίζοντας τα επίσημα στοιχεία της τελευταίας απογραφής των Σκοπίων του 2002, και επισημαίνει ότι σύμφωνα με την ιστοσελίδα του ελληνικού υπουργείου Εξωτερικών για το όνομα των Σκοπίων, η επίσημη θέση της Ελλάδας είναι μια σύνθετη ονομασία με γεωγραφικό προσδιορισμό, πριν από τη λέξη Μακεδονία, για όλες τις χρήσεις.

Οι βουλευτές του κύριου ελληνικού αντιπολιτευτικού κόμματος κλείνοντας την επιστολή ζητούν από τον υπουργό Εξωτερικών να δηλώσει εάν συμφωνεί με τις απόψεις του υπουργού Άμυνας, εάν η θέση του υπουργού Άμυνας για «δημιουργία χριστιανικού τόξου» είναι επίσημη θέση του ελληνικού υπουργείου Εξωτερικών και ποια είναι οριστική η θέση του υπουργείου Εξωτερικών για την ονομασία των Σκοπίων- αυτό που έχει δημοσιεύσει το ΥΠΕΞ ή οι απόψεις του υπουργού Άμυνας και εάν οι θέσεις του υπουργού Άμυνας αποτελούν βάση να χτίσει η Ελλάδα την βαλκανική πολιτική της, καταλήγει το δημοσίευμα.

Όταν λέμε ότι οι πουστοδεξιοί είναι χειρότεροι προδότες και εχθροί του έθνους το εννοούμε και μας το αποδεικνύουν ασταμάτητα επί 40 και βάλε συναπτά έτη σε αυτό το  καρκίνωμα του ψευτοεθνάρχη Καραμανλή και κανένα οίκτο  στο εκλογικό σώμα που ψηφίζει βάσει της πορτοφόλας την Χριστιανοπατριδοκάπηλη πουστοδεξιά , κάνοντας πως δεν βλέπει η κουτοπόνηρη πλέμπα όλες αυτές τις πολιτικές τοποθετήσεις-προδοσίες.
Καρπαζοεισπράκτορες των Βαλκανίων καταντήσαμε και περίγελος της υφηλίου.

Στο τέλος κουτοπόνηροι ανθέλληνες ψηφοφόροι θα σας πάρουν και την πορτοφόλα και την πατρίδα και τη θρησκεία σας και το βιός σας. Απ`ότι φαίνεται ο Κουμουτσάκος δεν έβαλε μυαλό μετά το ξύλο που του έριξαν το 2015 έξω από τη Βουλή. Δεν σε εξελλήνισαν τα μπουκέτα μισέλληνα!!!!

Την επιστολή την συνυπέγραψαν και 18 βουλευτές της ΝΔούλα, μήπως έχουμε τα ονόματα; Ο κωλοτούμπας Δηλωσίας Τεμενοχτίχτης Γεωργιάδης και ο Μάκαρος Βορίδης υπέγραψαν; Γιατί είμαι σίγουρος πως ΝΑΙ;

Δεν υπάρχουν σχόλια: