Πέμπτη, 4 Μαΐου 2017

Ο ΤΡΑΠΕΖΙΤΗΣ ΜΑΚΡΟΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΣΙΧΑΙΝΕΤΑΙ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΤΕΣ! (ΒΙΝΤΕΟ)Ο εγκάθετος της Νέας Τάξης και υπάλληλος των Ρότσιλντ, υποψήφιος για την γαλλική προεδρία, Εμμανουέλ Μακρόν, ξεσκεπάστηκε από ένα αποκαλυπτικό βίντεο.

Συγκεκριμένα ο Μακρόν πραγματοποίησε επίσκεψη στο εργοστάσιο «Whirlpool» που πούλησε ο Ολάντ στις ΗΠΑ και απολύει 300 εργαζομένους, ενόψει της οριστικής παύσης λειτουργίας και μεταφοράς του στη Ρουμανία το 2018.

Εκεί δεν μπόρεσε να συναντηθεί με τους εργάτες, που εξαγριωμένοι ήθελαν να τον λιντσάρουν, αλλά με τη διοίκηση και συνδικαλιστικούς εκπροσώπους. Εκεί έκανε τις χειραψίες του για να επιδείξει την… δήθεν φιλεργατική του πρόθεση στα κανάλια για επικοινωνιακούς λόγους όπως καταλαβαίνετε.

Μετά τις χειραψίες, όπως αποκαλύπτει το βίντεο, ο Μακρόν μόλις επιβιβάζεται στο αυτοκίνητο για να φύγει κακήν κακώς, αρπάζει αντιμικροβιακά μαντήλια και σκουπίζει με επιμέλεια, σαν χειρούργος, τα χέρια του που χαιρέτισαν τα «βρωμόχερα εργατών» κι ας ήταν εκπροσώπων συνδικαλιστών.

Για ακόμη μία ξεβρακώνονται τα συντρόφια διότι ομόφωνα στηρίζουν αυτόν τον αντιεργατικό τύπου οι κομμουνιστές σε Ευρώπη και στην Ελλάδα, που υποτίθεται εκπροσωπούν την εργατιά.... ΤΙ;.. ΟΧΙ;


Emmanuel Macron: la gaffe disastrosa- si lava... από gazzettadellasera

Δεν υπάρχουν σχόλια: