Τετάρτη, 10 Μαΐου 2017

Γιατί το εκφυλισμένο γαλλικό εκλογικό σώμα δεν ψήφισε Λεπέν;

Οι δημοσιογράφοι του συντηρητικού πατριωτικού Rebel παίρνουν συνέντευξη στους δρόμους του Λονδίνου σε Γάλλους που διαμένουν εκεί.

Τους ρωτάει τι θα ψηφίσετε στις προσεχείς προεδρικές εκλογές και απαντούν σχεδόν όλοι Μακρόν . Μακρόν όχι για κάποιες δικές του ποιότητες ως πολιτικού αλλά για να μην βγει η Μαρί Λεπέν. Τους ρωτάνε γιατί όχι Λεπέν και απαντούν για ευνόητους και χίλιους λόγους αλλά δεν είναι σε θέση να δώσουν έναν. Ένα επιχείρημα ορθολογικά δομημένο δεν έχουν να παραθέσουν. Μόνο «ετικέτες», είναι φασίστρια, είναι ρατσίστρια, θα γυρίσει τη χώρα στο Μεσαίωνα κτλ .


Αυτή η πλέμπα έχει υποστεί ανυπέρβλητη ηθικοπνευματική ζημία από τα ΜΜΕ και την πολιτική προπαγάνδα. Δεν σκέφτονται ως ελεύθεροι πολίτες αλλά ως πρόβατα που βελάζουν δανεικές πολιτικές σκέψεις. 
Στην επάρατη Δημοκρατία τους οι πλέμπες ψηφίζουν βάσει του οικονομικού και μόνο. Δεν ενδιαφέρονται καθόλου για την υπόλοιπη μη οικονομική ατζέντα. Ο Μακρόν στην τηλεμαχία που διεξάχθηκε λίγα 24ωρα πριν την τελική αναμέτρηση κέρδισε σχετικά την Λεπέν στο σκέλος το οικονομικό.  Τους μίλησε για μεταρρυθμισούλες και για την σταθερότητα του ευρώ και κατάφερε να τους πείσει. Δηλαδή υπερίσχυσε ο οικονομικός παράγοντας έναντι του ενστίκτου της επιβίωσης .

Η γαλλική εκλογική πλέμπα δεν έκατσε να σκεφτεί ούτε ότι ο Μακρόν ήταν ανύπαρκτος πολιτικά πριν το 2016 που έκανε την κίνηση En March (εμπρός!). Ότι τελείωσε φιλόλογος και βρέθηκε στα 28 του στην Επενδυτική Τράπεζα Ρόθτσιλντ και μετά ξαφνικά με μηδενική πολιτική δράση βρέθηκε επικεφαλής το 2014 υπουργός οικονομικών επί Φρανσουά Ολάντ. Ότι αυτός ήταν ένας εκ των πρωτεργατών του νόμου στα εργασιακά υπό την ονομασία El Khomri για τον οποίο επί μήνες γινόντουσαν συγκρούσεις και οδομαχίες. Ούτε ότι είναι Μερκελιστής του θανατά και την πατρίδα τους θα την διοικεί την επαύριο η Μέρκελ. Ούτε ότι είναι πολυπολιτισμικός και ότι θέλει ανοικτά σύνορα. Μάλιστα εξύβρισε και τους Γάλλους αποκαλώντας τους ψηφοφόρους της Λεπέν ως εχθρούς της Γαλλίας και ως μισαλλόδοξους δειλούς. Άκρως διχαστικός και φιλοεμφυλιακός.

Τα ίδια που αναλύω για την γαλλική πλέμπα και τον Μακρόν ισχύουν και για την ελληνική πλέμπα και την περίπτωση Τσίπρα και οσονούπω Μητσοτάκη .Και εδώ η πλέμπα ψηφίζει εξ ολοκλήρου βάσει των οικονομικών προεκλογικών υποσχέσεων αδιαφορώντας ή και αγνοώντας την υπόλοιπη πολιτική ατζέντα. Αυτή είναι η επάρατος κοινοβουλευτική δημοκρατία . Μετράει μόνο το οικονομικό , δηλαδή η πορτοφόλα και το ρουσφέτι και η βόλεψη του καθενός και ας ψοφήσει το έθνος και η πατρίδα.


Στη δε Γαλλία Μακρόν ψήφισαν όλοι οι μουσουλμάνοι και οι Εβραίοι. Οι μουσουλμάνοι δεν ξεπερνούν το 9-10% του πληθυσμού της χώρας , ένα πολύ μεγάλο μεν ποσοστό , όχι δε καταλυτικό.

Οι Γάλλοι μόνοι τους έβαλαν τα χεράκια τους και έβγαλαν τα ματάκια τους .Όλα τα ΜΜΕ από το πρωί μέχρι το βράδυ μίλαγαν υπέρ του Μακρόν και η πλέμπα νόμισε ότι ψήφισε τον «αντισυστημικό outsider». Έτσι τον αποκαλούσαν τα ΜΜΕ τον χρυσοκάνθαρο των τραπεζών και των Βρυξελλών της Μέρκελ.  Όταν θα τους σκοτώνουν στους δρόμους με ΑΚ-47 και με νταλίκες να σκέφτονται τι ψήφισαν την ώρα που θα ξεψυχούν και ας ελπίσουμε ότι τα αναπόφευκτα θύματα του Ισλάμ θα είναι από το 65% του σώματος που ψήφισε Μακρόν. Ψήφισες Μακρόν; Έχει συνέπειες και αυτές θα τις βιώνεις επί πέντε συναπτά έτη.

Θα σας γλεντήσει το Ισλάμ επί μακρόν με τον Μακρόν. Η Γαλλία κείται...Μακρόν!


Μ. Δέλτας 

Δεν υπάρχουν σχόλια: