Δευτέρα, 15 Μαΐου 2017

ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΗΚΕ Η ΧΙΟΣ! Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ ΤΗ ΜΕΤΕΤΡΕΨΕ ΣΕ ΑΠΟΘΗΚΗ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ! ΟΛΕΘΡΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ, ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ! Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΤΟ ΝΗΣΙ ΤΟΥ ΧΕΡΙΟΥ ΤΟΥ!Έτσι θέλει να τη μετατρέψει ο Ερντογάν και το κατάφερε, με τον Τσίπρα (που συναντήθηκε και μαζί του) να...παίζει το παιχνίδι του σουλτάνου. Το νησί πλέον κατέχεται από λάθρους ισλαμιστές, με την κυβέρνηση να το έχει μετατρέψει σε ένα τεράστιο καταυλισμό λαθρομεταναστών!

Σημειώστε ότι καθημερινά οι λάθροι αυξάνονται. O τουρισμός έχει σχεδόν καταστραφεί πριν καν αρχίσει η τουριστική περίοδος, ο δε Ερντογάν, που θεωρεί το μισό Αιγαίο δικό του, μπορεί να κάνει πιο εύκολα από ποτέ...ντου στο νησί, χρησιμοποιώντας ως μοχλό τους λάθρους που έστειλε ο ίδιος από την Τουρκία!

Υπάρχει και εξέλιξη στο θέμα την οποία αναφέρει το politischios.gr:

Ενώ σε όλη την Ελλάδα υπάρχουν χιλιάδες κενές θέσεις για πρόσφυγες και μετανάστες στη Χίο κάποιοι θέλουν να επιβάλουν προαναχωρησιακού τύπου κέντρα, λέει σε ανακοίνωσή της η Παγχιακή Επιτροπή Αγώνα

Για άνευ προηγουμένου κοροϊδία των πολιτών της Χίου, κάνει λόγο σε ανακοίνωσή της η Παγχιακή Επιτροπή Αγώνα, εστιάζοντας τα βέλη της τόσο στον Δήμο όσο και στο κυβερνητικό στρατόπεδο μετά τις δηλώσεις τους περί αναγκαιότητας δημιουργίας προαναχωρησιακού κέντρου στο νησί.

Στην ανακοίνωσή της τονίζει ότι: «Ενώ στην υπόλοιπη Ελλάδα υπάρχουν άδεια κτίρια που δημιουργήθηκαν για την φιλοξενία μεταναστών και προσφύγων, στην Χίο προσπαθούν να επιβάλουν ανοικτού, κλειστού ή προαναχωρησιακού τύπου κέντρα. (32.000 κενές θέσεις σε ανθρώπινες συνθήκες διαβίωσης, υπάρχουν στην υπόλοιπη Ελλάδα). Δυστυχώς έως τώρα όλες οι αποφάσεις που αφορούν στο νησί μας, πάρθηκαν υπό καθεστώς τεχνητής ασφυξίας, εικονικού πνιγμού και ψευτοδιλημμάτων (που θα τους πάμε), όπως ακριβώς επιδιώκεται και τώρα.

Καταλαβαίνουμε το μέγεθος της κοροϊδίας και τον πολιτικό σχεδιασμό του υπουργείου για το μέλλον των νησιών μας», αναφέρει η Παγχιακή Επιτροπή Αγώνα καλώντας τους πολίτες να απαιτήσουν την άμεση αποσυμφόρηση του νησιού.

Indobserver 

Δεν υπάρχουν σχόλια: