Παρασκευή, 19 Μαΐου 2017

ΑΛΗΘΕΙΑ, ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΚΚΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΕΥΡΩ;Γράφει ο Αντίοχος

Σίγουρα θα θυμάστε, πως το… τιμημένο κουκουέ προσφάτως (στο Συνέδριό του) άλλαξε θέση κι από το «τι δραχμή, τι ευρώ», έγινε κάργα… φιλοευρωπαϊκό, προειδοποιώντας για τις… καταστροφές και… συμφορές που θα μας εύρουν αν βγούμε από το ευρώ κι επιστρέψουμε στο εθνικό μας νόμισμα!

Υπενθυμίζω την σχετική εισήγηση της ΚΕ του ΚΚΕ για το ενδεχόμενο εξόδου της χώρας από την ευρωζώνη, που εγκρίθηκε με… σταλινικά ποσοστά (99% και βάλε) από τους κουκουέδες συνέδρους:

«Στην περίπτωση αλλαγής νομίσματος στη χώρα μας, το λαϊκό εισόδημα θα εξανεμιστεί μέσω της υποτίμησης του νέου νομίσματος, της αισχροκέρδειας, της ραγδαίας πτώσης της αγοραστικής δύναμης, καθώς και μέσω της μεγάλης ανατίμησης των εισαγόμενων εμπορευμάτων, στα οποία στηρίζεται όχι μόνο η κατανάλωση αλλά και η βιομηχανία. Επίσης, θα χτυπηθεί και ένα μεγάλο μέρος αυτοαπασχολούμενων, φτωχών αγροτών, δανειοληπτών. Το μεγάλο κεφάλαιο είναι αυτό που θα βγει και σε αυτήν την περίπτωση κερδισμένο. Ιδιαίτερα μάλιστα ορισμένα τμήματα του κεφαλαίου θα βγουν ωφελημένα, γι’ αυτό και στήριξαν και στηρίζουν άμεσα ή έμμεσα την έξοδο της Ελλάδας από την ευρωζώνη».

Αφού, λοιπόν, τάσσεται αναφανδόν υπέρ του ευρώ, πως γίνεται το… τιμημένο κουκουέ να είναι ταυτοχρόνως και κατά του νέου Μνημονίου, αφού απαραίτητη προϋπόθεση για να παραμείνουμε στο ευρώ είναι το νέο Μνημόνιο; Ποιος κοροϊδεύει ποιον, συντρόφια;

ethnikismos.net

Δεν υπάρχουν σχόλια: