Κυριακή, 7 Μαΐου 2017

Ο Ντουέρτε σε Σόρος: «Αν έρθεις υπάρχει αμοιβή για το κεφάλι σου εδώ»!


Ακύρωσε την επίσκεψή του στις Φιλιππίνες ο γιούντεν τοκογλύφος Τζορτζ Σόρος ύστερα από την προειδοποίηση του προέδρου της Φιλιππίνες  Ντουέρτε να μην τολμήσει να πατήσει το πόδι του στην χώρα διότι «υπάρχει επικήρυξη για το κεφάλι του»!

Ο Σόρος είναι ανεπιθύμητο πρόσωπό και γνωστός τοκογλύφος απατεώνας στην Ασία ύστερα από τις κατηγορίες που του έχουν απευθύνει ότι είχε παίξει ρόλο τόσο στην κατάρρευση των οικονομιών της Μαλαισίας και της Ταϊλάνδης το 1997 όσο και στην αρχή της μεγάλης οικονομικής κρίσης στην περιοχή με κερδοσκοπικές κινήσεις στα νομίσματα των χωρών αυτών.

Και από ότι φαίνεται ο πρόεδρος των Φιλιππίνων Ροντρίγκο Ντουτέρτε, δεν έχει ξεχάσει τον Σόρος.

Ο άνθρωπος στον οποίο έχει δωθεί το προσωνύμιο “Duterte Harry” από τον λαό των Φιλιππίνων είναι πλήρως ενήμερος από την τακτική του "διαίρει και βασίλευε" του Σόρος αλλά και την χειραγώγηση των ΜΜΕ.

Η αποτροπή του ταξιδιού του Σόρος στις Φιλιππίνες, ο οποίος ήθελε να επισκεφθεί τη χώρα ο επικεφαλής «ανθρωπιστικής αποστολης», που είναι γνωστό ότι κρύβεται πίσω από φιλανθρωπικό έργο για να προωθεί τα σχέδια του, ξεκίνησε την περασμένη εβδομάδα όταν η  βουλή των Φιλιππίνων αποφάσισε να επαναφέρει την θανατική ποινή δίνοντας την ευκαιρία στον Ντουέρτε να πει:

«Υπάρχει ένα ειδικό μέρος για εσένα στην κόλαση ανόητε. Πάτησε το πόδι σου σε αυτή τη χώρα και το καθήκον μου είναι να πας κατευθείαν εκεί» για να συμπληρώσει: «Ξέρεις ότι σε αυτά νησιά υπάρχει αμοιβή για το κεφάλι σου».

Αποτέλεσμα της προειδοποίησης του Ντουέρτε ήταν ο Σόρος να αναβάλει επ΄ αόριστον την επίσκεψή του στις Φιλιππίνες αν και είναι ιδιαίτερα απίθανο να την πραγματοποιήσει όσο ο “Duterte Harry” είναι στην ηγεσία της.

«Το Human Rights Watch στη Νεα Υόρκη ανήκει στον Σόρος. Ο Σόρος είναι ο χρηματοδότης του. Αυτός είναι. Έχουν πάρει χρήματα. Θα επιτεθούν προκειμένου να το δικαιολογήσουν. Με έχουν στοχοποιήσει και μου επιτίθενται. Αλλά δεν με πειράζει. Άρθρα εναντίον μου κάθε ήμερα. Μπορώ να ζήσω με αυτό», είπε ο πρόεδρος των Φιλιππίνων.


Δεν υπάρχουν σχόλια: