Κυριακή, 14 Μαΐου 2017

ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΦΡΟΑΣΙΑΤΙΚΗΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ «ΛΑΘΡΟ» ΣΤΗΝ «ΑΠΟΛΙΤΙΣΤΗ» ΕΥΡΩΠΗΣυνεχίζουν απτόητοι οι εγκέφαλοι της Νέας Τάξης τα σχέδιά τους για την αντικατάσταση των ευρωπαϊκών πληθυσμών με άλλους από την Αφρική, την Ασία και από άλλες περιοχές. 

Δεν τους αρκεί όμως να τους εγκαταστήσουν με το έτσι θέλω ανάμεσά μας θέλουν να τους κάνουν και αποδεκτούς στην συνείδησή μας, μας υποχρεώνουν, μέσω της προπαγάνδας να δεχτούμε τον τρόπο ζωής τους, τα ήθη και τα έθιμά τους.

Έτσι λοιπόν οι φωτεινοί αυτοί εγκέφαλοι σκέφτηκαν μετά τις επιδείξεις μόδας όπου κάποια μοντέλα φορούσαν μπούργκα και την συμμετοχή αλλοδαπών στους διάφορους διαγωνισμούς τραγουδιού και χορού να διοργανώσουν και φεστιβάλ
μαγειρικής… λαθρομεταναστών.

Το φεστιβάλ θα διεξαχθεί από τις 15 έως τις 30 Ιουνίου σε δεκατρείς μεγάλες ευρωπαϊκές πόλεις μεταξύ των οποίων και στην Αθήνα στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Προσφύγων σε περισσότερα από πενήντα εστιατόρια και θα λάβουν μέρος άτομα από την Σομαλία, την Ερυθραία, την Συρία και από άλλες χώρες με παράδοση στην ανθρωποφαγία, συγνώμη στην εκλεπτυσμένη κουζίνα.

Αξιοσημείωτο είναι ότι αυτή η πρωτοβουλία της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες και της ΜΚΟ «Food Sweet Food» ξεκίνησε από την Γαλλία την χώρα που έχει πληγεί περισσότερο από όλες από την τρομοκρατία των ισλαμιστών. Σκοπός του φεστιβάλ, όπως λένε οι διοργανωτές, είναι να αναδείξει το ταλέντο των προσφύγων (λαθρομεταναστών) και να διευκολύνει την ένταξή τους στις κοινωνίες μας.

Προφανώς οι συνεχιζόμενες εγκληματικές και τρομοκρατικές ενέργειες δεν έχουν πείσει κάποιους ότι δεν θέλουν ή δεν μπορούν να ενταχθούν στις ευρωπαϊκές κοινωνίες.

Το επόμενο βήμα πιθανολογούμε ότι η αφροασιατική κουζίνα θα διδάσκεται ως επίσημο μάθημα στις σχολές τουριστικών επαγγελμάτων και μάλιστα οι διαγωνιζόμενοι θα πρέπει να αριστεύσουν για να μπορούν να εργαστούν σε ευρωπαϊκά εστιατόρια.

Ας ελπίσουμε μόνον να μην απαγορεύσουν δια νόμου τις δικές διατροφικές συνήθειες.

elkosmos.gr  

Δεν υπάρχουν σχόλια: