Κυριακή, 7 Μαΐου 2017

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ» ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣΣε σοβαρές καταγγελίες προχωρά η Περιφερειακή Παράταξη «Ελληνική Αυγή για την Κρήτη» με επικεφαλής τον Περιφερειακό Σύμβουλο Γιώργο Σπυρόπουλο. Στην ανακοίνωσή της η παράταξη, αναφέρει ότι γονείς από το Τυμπάκι, καταγγέλλουν ότι εργάτες από την Ασία παρενοχλούν σεξουαλικα ανήλικα παιδιά στην παιδική χαρά.

Αναλυτικά στην ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:
Τεταμένη είναι τον τελευταίο καιρό η κατάσταση στο Τυμπάκι με τις καταγγελίες γονέων να είναι πολλές και σοβαρές με άγνωστες συνέπειες αν συμβεί κάτι από όσα καταγγέλλονται.
Συγκεκριμένα Ασιάτες εργάτες παρενοχλούν σεξουαλικά ανήλικα παιδιά στην παιδική χαρά απέναντι από το 2ο Δημοτικό σχολείο στην Αγία Αικατερίνη.

Οι λάθρομεταναστες επιδίδονται σε όργια αυθαιρεσίας φωτογραφίζοντας και βιντεοσκοπόντας ανήλικα αγόρια και κορίτσια που παίζουν στην παιδική χαρά και προβαίνουν σε ανήθικες ερωτήσεις σεξουαλικού περιεχομένου τα παιδιά.
Ολόκληρη η παιδική χαρά έχει γίνει Ισλαμαμπάντ και αναρωτιόμαστε που είναι οι λαλίστατοι δήμαρχοι και αντιδήμαρχοι μαζί με τις αρμόδιες αρχές.

Εμάς δεν μας είναι άγνωστες αυτές οι ενέργειες αφού αυτό είναι το Ισλάμ και η κουλτούρα τους. Επίσης καταγγελίες έχουμε και νεοαφιχθέντες λάθρομεταναστες από Αγγλία που λύνουν και δένουν στην περιοχή.

Τώρα κάποιοι θα κατάλαβαν πόσο δίκιο είχαμε όταν τον Οκτώβριο του 2016 τους τα είπαμε χύμα στο δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Φαιστού και βγήκαν οι καλοθελητές να κατακρίνουν τους φορείς και πολίτες που με κάλεσαν .

Ως περιφερειακός συνδυασμός θα προωθήσουμε τις καταγγελίες τόσο στην Εισαγγελία και στην Ελληνική Αστυνομία, όσο και στην Κ. Ομάδα της Χρυσής Αυγής για να προωθήσει το θέμα στην βουλή.

Προσπαθούμε να γλυτώσουμε καταστάσεις ανεξέλεγκτες σε περίπτωση που συμβεί έστω και το ελάχιστο σε μικρό παιδί.
Άραγε όλοι αυτοί οι λαθρολάγνοι τι θα έκαναν αν όλα αυτά τα γεγονότα γίνονταν στα παιδιά τους;

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: