Τρίτη, 13 Ιουνίου 2017

ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΣΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΔΕΧΘΗΚΕ Η ΤΣΕΧΙΑ; …12!!! (Ενώ της είχαν ζητήσει να δεχθεί 1.600!)ΣΥΝΟΛΟΝ 4 ΧΩΡΕΣ, ΕΙΠΑΝ ‘ Ο Χ Ι’ !ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ, Ή ΜΗΠΩΣ (ΑΚΟΜΑ;) ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ;

(ΟΙ ΤΣΕΧΟΙ, ΕΚΟΨΑΝ ΤΟΝ …ΒΗΧΑ! ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΟΙ ΟΥΓΓΡΟΙ! ΕΓΡΑΨΑΝ ΤΗΝ Ε.Ε. ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ‘ΠΙΑΝΕΙ ΜΕΛΑΝΙ’…ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΑ!

Η Τσεχία εντάχθηκε στις χώρες (μετά την ΟΥΓΓΑΡΙΑ, τήν ΠΟΛΩΝΙΑ και τήν ΣΛΟΒΑΚΙΑ!) που αποσύρονται και επίσημα από το πρόγραμμα επανεγκαταστάσεως των μεταναστών της Ε.Έ., προκαλώντας ΙΣΧΥΡΟΤΑΤΟ πονοκέφαλο στις Βρυξέλλες.Ο ΤΣΕΧΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΣΟΜΠΟΤΚΑ.
ΔΕΝ ΤΟΝ ΝΟΙΑΖΟΥΝ ΟΣΑ ΛΕΕΙ Η Ε.Ε.
ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΟΥ.
ΕΤΣΙ …»ΑΠΛΑ»!

Μετά από πολλή κριτική στο σχέδιο, το οποίο επιδιώκει την επανεγκατάσταση 160.000 μεταναστών από την Ιταλία και την Ελλάδα στα κράτη μέλη της Ε.Ε., οι Τσέχοι ΑΠΟΣΥΡΘΗΚΑΝ τελικώς, επικαλούμενοι «ανησυχίες» για την ασφάλεια και την «δυσλειτουργικότητα» του προγράμματος!

(ΑΥΤΑ, πότε ΘΑ ΤΑ ΕΠΙΚΑΛΕΣΘΕΙ Η ΥΠΟΔΟΥΛΗ ΕΛΛΑΔΑ;

ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΤΑΣΣΟΥΝ ΟΙ 4 ΧΩΡΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΟΛΟΓΟΥΝ ΑΡΝΟΥΜΕΝΕΣ ΝΑ ΔΕΧΘΟΥΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, Η ΕΛΛΑΣ ποτέ ΔΕΝ τα ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ;

ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ‘ΧΕΙΡΟΠΟΔΑΡΑ’ ΔΕΜΕΝΟΙ & ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ;
ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΛΜΗΣΑΜΕ ποτέ ΜΑΣ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ‘ΟΧΙ’, ΟΠΩΣ ΟΙ ΑΛΛΟΙ; Ε;)

Η Πράγα δέχτηκε μόλις …12 (!) από τους 1.600 μετανάστες, που «απαιτούνται» από τις Βρυξέλλες πριν ολοκληρωθεί το πρόγραμμα, το οποίο επιβάλλει (!) ποσοστώσεις και στα 28 κράτη μέλη, που σε αντίθετη περίπτωση ΑΠΕΙΛΟΥΝΤΑΙ με κυρώσεις!


Τον Απρίλιο, ο Τσέχος Υπουργός Εσωτερικών, Μιλάνο Χοβάνετ, (άνω & κάτω) δήλωσε, ότι η κυβέρνησή του θα πρέπει να αποφασίσει, αν η αντίσταση στις ποσοστώσεις που επέβαλλε η Ε.Ε., αξίζει τα τεράστια πρόστιμα που θα είχε μια τέτοια άρνηση…


Την προηγουμένη Δευτέρα, ο Chovanec ανακοίνωσε την τελική του απόφαση.
Δηλαδή την οριστική απόσυρση λόγω ανησυχιών για την τρομοκρατία και την εξέταση των μεταναστών, κυρίως Μουσουλμάνων από την Μέση Ανατολή.


ΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΑ.

Η απόφαση υποστηρίχθηκε από την πλειοψηφία των κομμάτων σε ολόκληρο το πολιτικό φάσμα.
Ακόμη και τα αριστερά κόμματα, συμπεριλαμβανομένου του Κομμουνιστικού Κόμματος, καλωσόρισαν την ανακοίνωση!

(ΝΑ ΣΤΕΙΛΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΛ.ΚΟΥΜΟΥΝΔΟΥΡΟΥ;

Ή ΑΔΙΚΩΣ, ΑΦΟΥ ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ, ΕΧΟΥΝ …»ΑΛΛΕΣ» ΟΔΗΓΙΕΣ;)

odysseiatv

Δεν υπάρχουν σχόλια: