Παρασκευή, 2 Ιουνίου 2017

138.000 στολές για τον ΣΤΡΑΤΟ ΜΑΣ, τις παραγγέλνουμε στο …ΜΠΑΓΚΛΑΝΤΕΣ!!Στο …»κοντινό» μας – ‘μουσουλμανικότατο’! -Μπαγκλαντές (!!!) ράβονται οι Ελληνικές στρατιωτικές στολές, σύμφωνα με σχετική απόφαση που έλαβε η Ανωτάτη Στρατιωτική Διοίκηση Υποστηρίξεως Στρατού! ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ!

Αυτό προκύπτει από απόφαση της Ανωτάτης Στρατιωτικής Διοικήσεως Υποστηρίξεως Στρατού (ΑΣΔΥΣ) με ημερομηνία 27η Μαΐου 2017.

Σύμφωνα με αυτή την απόφαση, η ΑΣΔΥΣ δέχεται το αίτημα της ελληνικής εταιρίας «ΕΛΒΕ Α.Ε.» που έχει αναλάβει το έργο της κατασκευής 137.888 Σετ Στολών Ασκήσεων Παραλλαγής, για Κάλυψη Αναγκών Ν/Σ Οπλιτών και συναινεί (!) στην αλλαγή του κατασκευαστού της στολής.

Έτσι οι στολές από την …Κίνα όπου ράβονταν, τώρα θα ραφτούν στο Μπαγκλαντές!!!!!!
ΝΤΡΟΠΗ ΠΙΑ…

Σύμφωνα με αυτή την τροποποίηση, όπως αναφέρεται αντί της εταιρείας με την επωνυμία «CHINA GARMENTS CO., LTD», θα αναλάβει την κατασκευή η εταιρεία «BANGA GARMENTS LIMITED», που έχει ως τόπο εγκατάστασης (διεύθυνση) την: 29, Milk Vita Road, Section -7. Mirpup. Dhaka – 1216.Bangladesh, Tel. +880 2 8034355, Email: jayanta.neogi@gmail.com.

Το ερώτημα βέβαια είναι, ΓΙΑΤΙ δεν προτιμήθηκε μία ελληνική εταιρία, η οποία να δώσει δουλειές σε ελληνικά εργοστάσια, ιδιαίτερα την περίοδο της κρίσεως…

armynow.net

Δεν υπάρχουν σχόλια: