Τρίτη, 20 Ιουνίου 2017

ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΣΕΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ, ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ Γ ΛΑΓΟΥ! Ξύπνησαν και οι...κλεφτοκοτάδες της ΝΔ, που θυμήθηκαν οτι ειναι αξιωματική αντιπολίτευση!

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.....
Στις 12 Ιουνίου 2017, ο εθνικιστής βουλευτής Ι.Λαγός με μια συγκλονιστική ομιλία από βήματος βουλής προέβη σε εξαιρετικά βαρύνουσας σημασίας αποκαλύψεις, για την σχέση της κυβέρνησης ΣυριζΑνελ με το οργανωμένο έγκλημα...

Συγκεκριμένα κατήγγειλε το καθεστώς εισαγωγής κρατουμένων τρομοκρατών σε ΑΕΙ και ΤΕΙ, με την υποστήριξη της κυβέρνησης.

Επίσης ο Εθνικιστής Βουλευτής κατήγγειλε πως ο Υπουργός Άμυνας Π.Καμμένος προσπάθησε να εκμαιεύσει μαρτυρία κατηγορίας, εις βάρος του γνωστού εφοπλιστή Β.Μαρινάκη, για την πολύκροτη υπόθεση τυ Noor one!!!!!ΚΑΤΑΘΕΤΟΝΤΑΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΟΝΟΜΑΤΑ και καταστάσεις προκάλεσε οποιονδήποτε θέλει να κινηθεί νομικά για την διερρεύνηση της εν λόγο υπόθεσης!!

Η Εξέγερση Ελλήνων εξασφάλισε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ συντεντευξη στην οποία ο κ.Λαγός μας εξέθεσε τα στοιχεία τα οποία έχει στην κατοχή του, προκαλώντας ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΣΕΙΣΜΟ στο πολιτικό σκηνικό της χώρας...


Παρόλα αυτά η εκκωφαντική σιωπή της κυβέρνησης και των καθεστωτικών ΜΜΕ συνεχίστηκε, ωσπου λίγες μέρες αργότερα ήρθε ένα δημοσίευμα της αφημερίδας ΤΟ ΚΑΡΦΙ ήρθε να ΑΝΑΓΚΑΣΕΙ την ΝΔ και τα λοιπά κόμματα της αντιπολίτευσης να ασχοληθούν με αυτό το ΜΕΙΖΟΝ ΘΕΜΑ.


Από τα παραπάνω προκύπτει ότι:
1ον) ΜΟΝΟ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ κανει σοβαρή αντιπολίτευση και ξεμπροστιάζει τους νταβατζήδες της δημόσιας ζωής
2ον) Η ΟΜΕΡΤΑ  ανάμεσα στα καθεστωτικά ΜΜΕ και στους διεφθαρμένους πολιτικούς της χώρας ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΕΙ

Οι Έξέγερση Ελλήνων ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ τον αγώνα που δίνει γαι την ενημέρωση του εθνικιστικικού κοινού της, αγνοώντας όλες τις αντιξοότητες και τη σφοδρή πολεμική του ανθελληνικού συστήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: