Τετάρτη, 28 Ιουνίου 2017

ΦΑΚΕΛΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΩΝ ΕΠΑΛ!ΤΟΥΣ ΥΠΟΧΡΕΩΝΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕΣΩ TAXIS NET ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΣΤΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΟΥΣ ΔΕΔΟΜΕΝΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΕ ΛΟΥΚΕΤΟ ΤΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΛΥΚΕΙΑ! ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΕΓΓΡΑΦΟΥΝ ΜΕΣΩ TAXIS NET ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΝΕ ΣΧΟΛΕΙΟ!!!

Ένα ακόμη έγκλημα με υπογραφή κυβέρνησης Τσίπρα. Υποχρεώνει τους μαθητές/μαθήτριες των ΕΠΑΛ να εγγραφούν μέσω του TAXIS NET! Τι σημαίνει αυτό; Ότι όλοι οι μαθητές/μαθήτριες φακελώνονται και τα….
στοιχεία τους (φορολογικά και όλα τα προσωπικά δεδομένα) περνάνε στους τοκογλύφους δανειστές !Ως γνωστόν, οι τοκογλύφοι δανειστές ελέγχουν την Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίου Χρέους (και συνεπώς το TAXIS NET) με συνέπεια όλα τα στοιχεία μαθητών και γονέων τους να περάσουν στα χέρια των τοκογλύφων-εγκληματιών.

Βέβαια, αυτό που γίνεται φέτος με το ΕΠΑΛ θα γίνει τα επόμενα χρόνια με όλα τα Λύκεια της χώρας. Η εγγραφή κάθε μαθητή-μαθήτριας θα περνά μέσα από τις εφορίες και τα προσωπικά τους δεδομένα θα δίνονται πεσκέσι στους δανειστές!

Αυτό είναι παράνομο, δεδομένου ότι η κυβέρνηση παρέκαμψε την Αρχή Προσωπικών Δεδομένων, χωρίς δηλ. να ζητήσει τη γνωμοδότησή της, η οποία αν ήταν αρνητική, θα δέσμευε την κυβέρνηση.

Επιπλέον, όσοι δεν εγγραφούν (μέχρι 23-6-2017), μέσω TAXIS NET λένε …αντίο σχολείο! Οδηγούνται στη διακοπή της εκπαίδευσής τους μιας και δεν θα ακολουθήσουν τον τομέα ειδικότητας που θέλουν.

Όμως, οι…παράπλευρες απώλειες συνεχίζονται από το δόλιο χτύπημα της κυβέρνησης. Η μη εγγραφή χιλιάδων μαθητών-μαθητριών μέσω του TAXIS NET στα ΕΠΑΛ ήδη έχει αρνητικές συνέπειες στη λειτουργία των ίδιων των ΕΠΑΛ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μέχρι αυτή τη στιγμή έχουν εγγραφεί περί τους 60.000 μαθητές/μαθήτριες, ενώ πέρσι οι μαθητές που παρακολουθούσαν τα ΕΠΑΛ ήταν περί τις 85.000! Άρα οδηγούμαστε αναπόφευκτα σε κλείσιμο ή συγχώνευση πολλών ΕΠΑΛ, με άμεσο επακόλουθο το ξήλωμα πολλών εκπαιδευτικών οι οποίοι θα συρθούν στο ταμείο ανεργίας!

Το σχέδιο των δανειστών σε συνεργασία με την εγκληματική κυβέρνηση είναι σαταντικό. Εξοντώνει μαθητές, εκπαιδευτικούς και τα ΕΠΑΛ!

Πηγή 


Δεν υπάρχουν σχόλια: