Σάββατο, 24 Ιουνίου 2017

ΔΕΝ ΤΗΡΟΥΝ ΟΥΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΑ! Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ αποκαλεί τον Μ.Γιλντιρίμ «πρωθυπουργό μας»! ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΑΝΑΧΩΜΑ ΣΤΗ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΕΠΕΛΑΣΗ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ!!


Φαίνεται πως οι τούρκοι πράκτορες που τα προδοτικά κόμματα του αντισυνταγματικού τόξου φρόντισαν να τους βάλουν στο ελληνικό κοινοβούλιο, ΕΧΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΑΠΟΘΡΑΣΥΝΘΕΙ!!

O βουλευτής Ροδόπης  Ιλχάν Αχμέτ την προσχώρηση του οποίου στην Δημοκρατική Συμπαράταξη είχε ανακοινώσει η Φώφη Γεννηματά τον Ιανουάριο του 2017 μετά τη αποχώρησή του από το «Ποτάμι» αποκάλεσε τον Τούρκο πρωθυπουργό Μπιναλί Γιλντιρίμ ως «πρωθυπουργό μας» μιλώντας εξ ονόματος της μουσουλμανικής  μειονότητας της Δυτ. Θράκης.Αιτία η πρόσφατη επίσκεψη του Τούρκου πολιτικού σε Αθήνα και Θράκη.

Πιο συγκεκριμένα ο βουλευτής είπε πως αυτό το Ραμαζάνι στην Δυτική Θράκη πέρασε διαφορετικά, πως το διάστημα αυτό που άρχισε με την επίσκεψη του υφυπουργού Εξωτερικών, , συνεχίστηκε με την φιλοξενία του κυρίου Πρωθυπουργού, ενώ όπως είπε σήμερα συναντήθηκαν μετά από πρόσκληση του δήμαρχου του Οσμάνγκαζί Μουσταφά Ντουντάρ και κατέληξε:

«Καταρχήν ευχαριστώ αυτούς που έγιναν αιτία και μόχθησαν ώστε μετά από 13 χρόνια από τον ερχομό του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, να έρθει εδώ ο πρωθυπουργός μας. Ευχαριστώ ιδιαίτερα τον Κύριο Μουφτή μας (σ.σ. πρόκειται για τον ψευδομουφτή) που στηρίζει τα ιφτάρ που οργανώνονται σε κάθε χωριό με τις προσπάθειες του κόσμου μας».

Δεν εέιναι η πρώτη φορά που οι Τουρκόσποροι βουλευτές της Θράκης προκαλούν με τον πλέον χυδαίο τρόπο, αλλά αυτή τη φορά ΞΕΠΕΡΑΣΑΝ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ...


Αν υπήρχε έστω και ένα ίχνος σοβαρότητας στο θλιβερό ψευτορωμαίικο, αυτό το ανθελληνικό σκουπίδι θα έιχε ήδη οδηγηθεί στα δικαστήρια για ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ!!!

Αυτοί είναι που διαφεντεύουν τις τύχες της αγαπημένης μας πατρίδας!!! Αυτούς εξουσιοδότησε ο ελληνικός λαός για να υπερασπισουν τα συμφέροντά μας!!!!! ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΕΣΤΕ!! ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΞΥΠΝΗΣΑΤΕ ΚΑΙ ΗΣΑΣΤΑΝ ΣΚΛΑΒΟΙ!!

Μοναδικό ανάχωμα στην τουρκική επέλαση στην Θράκη, οι ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ! Που σήμερα με μια μεγαλειώδη συγκέντρωση βροντοφώναξαν πως η ΘΡΑΚΗ ΗΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ!!


Δεν υπάρχουν σχόλια: